Vrachtwagen met kraan

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Vrachtwagen met kraan in Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Autolaadkraan met verreiker

Tom van den Heuvel te Venlo heeft een vrachtwagen met kraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van pallets, stenen, balken of bomenstronken. Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij voor u nagenoeg alles hijsen, verplaatsen of vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, hebben wij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u de plaatsing van gethematiseerde producten voor een buitenzwembad. 

Door de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker, was het voor ons een gemakkelijk uit te voeren opdracht.

Vrachtwagen met verreiker

Tom van den Heuvel te Venlo beschikt onder meer over een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker. Hiermee kunnen wij veel verschillend hijswerk verzorgen.

Dankzij de verreiker kunnen wij ook diverse grondwerk- en aanlegopdrachten snel en gemakkelijk uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u een gunstige offerte aan te bieden.

Iets ophalen of leveren in uw tuin, over de schuur in plaats van helemaal rondom het huis en meteen ook het grind voor uw oprit storten en verdelen? De mogelijkheden zijn onbeperkt en bij tal van de opdrachten moeten wij de autolaadkraan met verreiker inzetten.

Vrachtwagen met Kraan

Hijswerk in Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring in hijswerk in Limburg. Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk op afstand mogelijk.

Heeft u zelf een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en geld te besparen? Wij helpen en adviseren u graag over hijswerk en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Is uw opdracht te groot of te zwaar voor een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker? Geen punt, ook mobiele kranen, heftrucks en andere grote machines kunnen worden ingezet. 

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel te Venlo helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.