Voorwerk bestraten

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Voorwerk bestraten in venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Voorwerk bestraten

Wilt u zelf bestraten of heeft al een goede bestrater gevonden? Ook voor enkel het voorwerk van te bestraten oppervlak bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Een voorbeeld van een project voorwerk bestraten kunt u zien op de foto’s hiernaast. Hij is begonnen met het grondverzet van de toplaag. Dit is in veel gevallen nodig om genoeg hoogte te creëren voor de ondergrond en natuurlijk de gewenste bestrating. Mede afhankelijk van het soort bestrating, wordt er een juiste hoeveelheid menggranulaat en zand gestort, waardoor het verzakken van de bestrating vrijwel niet meer mogelijk is. Vervolgens is de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines waarna direct kon worden begonnen met het bestraten.

 

Aanleg van een oprit

De aanleg van een oprit begint meestal met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of wellicht de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, heeft hij de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines. Daarna kan hij beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Voor allerlei bestrating is informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

Fundering nodig?

Een fundering is belangrijk bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Voordat hij begint met bestraten wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden en of die past bij uw type bestrating. Tevens is het ook erg belangrijk wat de uiteindelijk “draagkracht” moet zijn van de te bestraten oprit of parkeerplaats. Op basis hiervan en de gekozen ondergrond, kan er bepaald worden of een extra fundering raadzaam is. Hij helpt u graag bij het deskundig bepalen van de juiste condities! Soms is een juiste hoeveelheid menggranulaat en zand als ondergrond, gevolgd door het goed aantrillen voldoende als ondergrond voor bestrating. Ook hierbij adviseert hij u graag!

Grondwerk in Venlo

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.