Boom verwijderen

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer…

Boom verwijderen in Venlo

Ook voor al uw boomwerk in en rondom Venlo biedt Tom van den Heuvel een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Boom verwijderen uit tuin

Ook voor het boom verwijderen uit tuin bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Heeft u genoeg van die vervelende boom in uw tuin? Laat het ons weten en een boom verwijderen is snel geregeld op een efficiënte en veilige manier. Indien er ergens gebouwd of bestraat gaat worden, dan zal de gehele boomstronk moeten worden verwijderd.

Tom van den Heuvel te Venlo kan voor u elke boom verwijderen. Indien nodig begint het met de boom kappen zodat er alleen nog maar een boomstronk overblijft. Na enig graafwerk trekken wij de boomstronk met de graafmachine er zo uit. Meer weten over boomwerk? Klik dan hier.

Veilig en vakkundig

Een boom verwijderen bij een huis vergt een voorzichtige aanpak want bij het verwijderen van een boom kan er onverwachts iets vallen. De kans op schade aan de woning is iets wat te allen tijde voorkomen dient te worden.

Indien er ergens gebouwd of bestraat gaat worden, dan zal de gehele stronk moeten worden verwijderd. Tom van den Heuvel te Venlo kan elke boom verwijderen. Indien nodig begint het met de boom kappen zodat er alleen nog maar een stronk overblijft. Na enig graafwerk trekken wij de boomstronk met een graafmachine er zo uit. U kunt er ook voor kiezen om de stronk weg te laten frezen, hierbij wordt de stronk volledig vermalen.

Tuindecoratie

Indien u er voor kiest om de stronk niet te verwijderen, dan kunnen wij u helpen om er bijvoorbeeld een originele tuindecoratie van te maken. Zo kunnen wij de stam mooi laag, recht afzagen zodat u er wat leuke plantjes op kunt zetten of een voederplank voor de vogels. Ook mogelijk is dat wij aan de bovenkant een gat uit de stronk zagen, zodat deze als plantenbak gebruikt kan worden. Andere optie is dat wij de stam nog iets hoger laat en er een mooi vogelhuisje of tuinbeeld inzagen. Dus wat u ook graag wilt laten kappen en rooien, wij kunnen het allemaal voor u regelen en maken er graag iets moois van!

Boomwerk in Venlo

Werkwijze

Een goede boomwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Boomwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar boomwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen boomwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.