Struiken Tuin

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer…

Struiken Tuin in Venlo

Ook voor al uw boomwerk in en rondom Venlo biedt Tom van den Heuvel een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Struiken tuin verwijderen

Hier ziet u enkele foto’s van project waarbij een tuin die totaal was overwoekerd en helemaal leeg moest om er uiteindelijk een nieuwe tuin te kunnen aanleggen. Lijkt simpel, even met een graafmachine alles eruit halen en de klus is geklaard. Niets is minder waar. Er was geen achterom dus moest er over de schutting heen worden gewerkt. En ja, ook de graafmachine is door Tom van den Heuvel over de schutting gehesen.

Grond egaliseren

Na het verwijderen met een kleine graafmachine van alle beplanting hebben wij de tuin helemaal opgeschoond. Zo hebben wij tevens het aanwezige puin en oud ijzer verwijderd. Daarna hebben wij het schone perceel keurig geëgaliseerd zodat er meteen begonnen kan worden met het aanleggen van een nieuwe tuin. Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de pagina Boomwerk.

Tuinafval ophalen

Al het vrijgekomen tuinafval, alsmede het puin en oud ijzer hebben wij met de autolaadkraan opgeknepen en over de schutting gehesen. Daarna hebben wij alles op verantwoorde wijze afgevoerd. Dit wil zeggen dat het afval is gesorteerd en gescheiden in groenafval, puin en oud ijzer, is afgevoerd.

Wij kunnen op bijna alle moeilijk bereikbare plaatsen werken omdat wij beschikken over de juiste apparatuur. Geen uitdaging is voor ons te klein of te groot!

Boomwerk in Venlo

Werkwijze

Een goede boomwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Boomwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar boomwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen boomwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.