Storten groenafval

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer…

Storten groenafval in Venlo

Ook voor al uw boomwerk in en rondom Venlo biedt Tom van den Heuvel een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Storten groenafval

Tom van den Heuvel te Venlo voert met regelmaat boomwerk uit en wij verzorgen daarna het afvoeren en correct storten van het groenafval. Wij zorgen er altijd voor, net als bij al onze andere diensten, dat na de uitgevoerde opdracht ook alles netjes wordt opgeruimd.

Heeft u al een berg groenafval en wilt u graag dat hij dit komt ophalen om te storten? Ook dat kan! Wij maken graag met u een afspraak wat, ongeveer hoeveel en wanneer wij het mogen komen ophalen. Dankzij de verreiker met knijper op de vrachtauto met autolaadkraan, kunnen wij het afval rechtstreeks uit uw tuin opknijpen.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk.

Ook op lastige plekken!

Struiken, takken of zelfs grote boomstronken kunnen wij gemakkelijk vanaf de weg in uw tuin op knijpen. Dankzij de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan kan er ook hijswerk worden toegepast in combinatie met het ophalen van groenafval om te storten.

Natuurlijk helpen wij u ook graag met het eruit trekken van struiken, of kleine bomen  boomstronken. Tom van den Heuvel te Venlo kan u bij alle soorten bomen en struiken verwijderen helpen. Net als met het afvoeren en storten van het groenafval. Wij zorgen er altijd voor dat na het opladen van het groenafval alles ook netjes wordt achtergelaten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen afvoeren en storten? Bekijk dan ook de dienstpagina Afvoeren.

Groenafval of tuindecoratie?

Bij het kappen en snoeien van bomen of het verwijderen van struiken komt meestal veel groenafval vrij. Dit kunnen wij voor u afvoeren en storten maar bijvoorbeeld ook versnipperen en op uw terrein gebruiken. Houtsnippers geven voeding en structuurverbetering aan uw tuingrond. Een voldoende dikke laag snippers werkt ook goed tegen onkruid.

Naast het recyclen van groenafval kan het ook gebruikt worden als tuindecoratie. Met een beetje creativiteit verwerkt u de grotere en zwaardere delen van het groenafval om bijvoorbeeld een schutting of afscherming te creëren. Natuurlijk komen wij de rest van het groenafval graag ophalen om te storten!

Boomwerk in Venlo

Werkwijze

Een goede boomwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Boomwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar boomwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen boomwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.