Snoeien op hoogte

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer…

Snoeien op hoogte in Venlo

Ook voor al uw boomwerk in en rondom Venlo biedt Tom van den Heuvel een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Snoeien op hoogte

Met snoeien wordt bedoeld het selectief terug snijden van bomen of planten. Als een boom te dicht of te groot is geworden kunt u in plaats van de boom geheel te laten kappen ook besluiten deze vakkundig te laten snoeien. Wij snoeien uw boom op hoogte op de juiste manier met de juiste middelen. Dit kan simpelweg door in de boom te klimmen of door het gebruik van zijn vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik. Ook kunnen wij de hoogwerker inzetten en op deze manier is het gemakkelijk om te snoeien op hoogte.

Uiteraard gebeurt het snoeien op een veilige en verantwoorde manier en verzorgen wij graag het afvoeren van al uw groenafval!

Wilt u meer weten over wat Tom van den Heuvel voor u kan betekenen met betrekking tot het snoeien van bomen en struiken? Bekijk dan ook de dienstpagina boomwerk.

Bomen en struiken snoeien

Een boom, maar zeker ook een struik, kan zodanig groot worden dat snoeien noodzakelijk is. Overhangende takken kunnen het dak beschadigen. Te grote struiken kunnen vochtigheid op de muren veroorzaken doordat ze zonlicht wegnemen en de luchtstroom verminderen.

Vaak worden bomen en struiken ook gewoon te groot voor de afmeting van de tuin en nemen ze te veel ruimte in beslag. Door tijdig te snoeien kunt u beschadigingen aan uw huis voorkomen en zorgt u voor een optimaal gebruik van de ruimte in uw tuin.

Storten groenafval

Wij verzorgen ook het afvoeren van uw groenafval. Hoe gemakkelijk is het wanneer alles is gesnoeid én meteen is opgeruimd. Geen zorgen meer over hoe u deze berg groenafval weg moet krijgen of waar u deze moet opslaan in uw tuin. Ook wanneer u al een berg groenafval in uw tuin heeft komen wij het graag ophalen en storten.

Dankzij de verreiker met knijper kunnen wij uw groenafval rechtstreeks uit uw tuin opknijpen en op de vrachtwagen laden. Zo kunnen wij alle groenafval vakkundig en verantwoord afvoeren.

Boomwerk in Venlo

Werkwijze

Een goede boomwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Boomwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar boomwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen boomwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.