Sloopwerken Limburg

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein…

Sloopwerken Limburg in Venlo

Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk binnen mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Voor al uw sloopwerken

Ook voor alle grote sloopwerken in Noord- en Midden Limburg bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Sloopwerken, de afvoer en het storten van puin, alles kan Tom van den Heuvel te Venlo voor u regelen. Sloopwerken verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig op maat. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Eerst zullen wij bekijken hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens gaan wij bepalen welke machines en gereedschappen er nodig zijn bij het sloopwerk. Als dan alles goed is geregeld gaan wij met veel plezier aan de slag!

Hiernaast ziet u een sloopwerk project waarbij een gehele woning is gesloopt. 

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al veel sloopwerk buiten verricht. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Bij sloopwerk buiten geeft u ons aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Wij verzorgen dan graag de rest voor u!

Het slopen van een garage, tuinmuur, schutting, terras of betonvloer? Tom van den Heuvel te Venlo beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Indien gewenst slopen wij voor u een geheel huis en leveren een perceel geheel schoon op. Als wij slopen, dan ruimen wij ook direct het puin op en voeren het voor u af. U kunt bij ons precies aangeven wat u zelf wilt verzorgen of wat wij voor u mogen doen. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere afvalcontainers is mogelijk en natuurlijk verzorgen wij ook het verantwoord storten van puin.

Sloopwerk limburg

Sloopwerk binnen

Of er op 6 etages hoog in een flat een badkamer uitgebroken moet worden, of een muur in een krappe kelder, Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij al uw sloopwerken. Ook voor het verwijderen van een houten vloer, het verwijderen van een betonnen laag ter voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming, een keukenhoek of tussenmuur. Voor ons is echt niks te gek, te groot of te klein en wij helpen u graag!

Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u. Eerst zal er gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens wordt er beoordeeld welke machines en gereedschappen er nodig zijn bij het sloopwerk. Als dan alles geregeld is, kan de sloop beginnen. Heeft u ook sloopwerk binnen? Wij helpen u graag!

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van sloopwerk:

Sloopbedrijf Limburg
Schuur slopen
Sloopwerk binnen
Sloopwerk in een flat
Sloopwerken Limburg

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van slopen? Bekijk dan de pagina sloopwerk.

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Sloopwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar sloopwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen sloopwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.