Sloopwerk

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk, binnen of buiten, groot of klein…

Sloopwerk Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk opdrachten mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Sloopwerken

Naast het slopen, verzorgen wij natuurlijk ook graag het afvoeren en correct storten van het afval. Wij ruimen de puin voor u op en voeren het afval met de container af. U geeft aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Wij verzorgen dan graag de rest voor u.

Heeft u een groter project waar zwaardere machines voor nodig zijn? Een grote loods of wellicht wilt u een compleet huis slopen? Wij helpen u graag met advies en maken een kostenplaatje wat wordt verwerkt in een vrijblijvende offerte. 

Sloopwerk Venlo

Sloopwerk binnen

Tom van den Heuvel biedt de juiste oplossing van groot tot klein als het gaat om sloopwerk binnen. Of er nou een muur uitgebroken moet worden in een krappe kelder of 6 etages hoog een badkamer, Wij helpen u graag bij al uw sloopwerken. Ook voor het verwijderen van vloeren, een keuken of een oude fundering. 

Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig afgestemd op uw situatie en wensen. Wij helpen u graag met advies en nadat wij de situatie gezien hebben kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken.

sloopwerk binnen Venlo

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel is ook gespecialiseerd in sloopwerk buiten. Denk aan het slopen van een grote garage, een tuinmuur, schutting, terras of een betonvloer. Wij beschikken over de juiste middelen voor de perfecte oplossing. Wij slopen voor u een geheel huis en leveren het perceel geheel schoon op. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u en wij kunnen het perceel geheel naar wens opleveren.

sloopwerk buiten Venlo

Sloop gebouwen

Heeft u een geheel gebouw te slopen en bent u opzoek naar deskundig advies? Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij een compleet gebouw slopen, maar ook bij een schuurtje of tussenmuur. Met de inzet van de juiste gereedschappen en machines, groot en klein, kan een gebouw als het ware “gestript” worden op materiaalsoort. Zo is gesorteerd afvoeren mogelijk waarmee kosten bespaard kunnen worden.

sloopwerken Venlo

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Sloopwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar sloopwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen sloopwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.