Sloopwerk

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk, binnen of buiten, groot of klein...

Sloopwerken in Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk opdrachten mogen uitvoeren in Limburg. Van grote gebouwen tot muurtjes uit kelders. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Naast het slopen, verzorgen wij natuurlijk ook graag het afvoeren en correct storten van het afval. Wij ruimen de puin voor u op en voeren het afval met de container af. U geeft aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Wij verzorgen dan graag de rest voor u.

Heeft u een groter project waar zwaardere machines voor nodig zijn? Een grote loods of wellicht wilt u een compleet huis slopen? Wij helpen u graag met advies en maken een kostenplaatje wat helder wordt verwerkt in een vrijblijvende offerte. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op!

Sloopwerk binnen

Tom van den Heuvel biedt de juiste oplossing van groot tot klein als het gaat om sloopwerk binnen. Of er nou een muur uitgebroken moet worden in een krappe kelder of 6 etages hoog een badkamer, Wij helpen u graag bij al uw sloopwerken. Ook voor het verwijderen van vloeren, een keuken of een oude fundering. Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig afgestemd op uw situatie en wensen!

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel is ook gespecialiseerd in sloopwerk buiten. Denk aan het slopen van een grote garage, een tuinmuur, schutting, terras of een betonvloer. Wij beschikken over de juiste middelen voor de perfecte oplossing. Wij slopen voor u een geheel huis en leveren het perceel geheel schoon op. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u en wij kunnen het perceel geheel naar wens opleveren.

Gebouw slopen

Heeft u een geheel gebouw te slopen en bent u opzoek naar deskundig advies? Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij een compleet gebouw slopen, maar ook bij een schuurtje of tussenmuur. Met de inzet van de juiste gereedschappen en machines, groot en klein, kan een gebouw als het ware “gestript” worden op materiaalsoort. Zo is gesorteerd afvoeren mogelijk waarmee kosten bespaard kunnen worden.

Sloopwerk projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde sloopwerk projecten in Noord- en midden Limburg.