Sloopwerk in een flat

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein…

Sloopwerk in een flat in Venlo

Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk binnen mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Sloopwerk op hoogte

Ook voor sloopwerk op een 6e etage kunt u bij Tom van den Heuvel terecht. Bij dit project “sloopwerk in een flat” moest er een tussenmuur en twee losse muren gesloopt worden. De tussenmuur is geheel verwijderd. Bij de badkamer zijn 2 doorgangen en de vloer verwijderd om de badkamer groter te maken.

Al het afval is met een kruiwagen, handmatig via de lift afgevoerd. Een hele klus, maar te doen! Het was erg belangrijk dat er geen beschadigingen zouden worden aangebracht aan de woning en de flat. Door het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen, is al het afval keurig afgevoerd waarna er gestart kon worden met het plaatsen van de nieuwe badkamer. Wilt u meer weten over wat voor sloopwerk hij zoal heeft mogen uitvoeren? Klik dan hier.

Sloopwerk binnen

Voor Tom van den Heuvel te Venlo maakt het geen verschil of hij in een flat op de zesde etage een badkamer moet uitbreken of een muur in een krappe kelder. Hij helpt u graag bij al uw sloopwerken. Denk hierbij ook aan het verwijderen van een houten vloer of het verwijderen van een betonnen laag als voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming.

Sloopwerk binnen verzorgt hij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en hij verwijdert het voor u. Er zal eerst nauwkeurig gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens kan Tom van den Heuvel beoordelen welke machines en gereedschappen bij het sloopwerk nodig zijn. Als alles goed geregeld is, kan de sloop beginnen. Wilt u meer weten over slopen? Bekijk dan ook eens de pagina sloopwerk.

sloopwerkbinnen

Sloopwerk buiten

Indien gewenst sloopt hij voor u een geheel huis en levert een perceel geheel schoon op. Ook het slopen van een garage, tuinmuur, schutting, terras of betonvloer. Tom van den Heuvel te Venlo beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Hij sloopt en voert ook direct het puin voor u af. U kunt precies aangeven wat u zelf wilt verzorgen of wat hij voor u mag doen. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere containers is mogelijk en natuurlijk kan hij ook alles voor u verantwoord storten.

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van sloopwerk:

Sloopbedrijf Limburg
Schuur slopen
Sloopwerk binnen
Sloopwerk in een flat
Sloopwerken Limburg

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Sloopwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar sloopwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen sloopwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.