Sloopwerk binnen

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein…

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk binnen mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Sloopwerken binnen Venlo

Voor Tom van den Heuvel te Venlo maakt het geen verschil of hij in een flat op de zesde etage een badkamer moet uitbreken of een muur in een krappe kelder. Hij helpt u graag bij al uw sloopwerken. Denk hierbij ook aan het verwijderen van een houten vloer of het verwijderen van een betonvloer.

Sloopwerk binnen verzorgt hij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en hij verwijdert het voor u. Er zal eerst nauwkeurig gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens kan Tom van den Heuvel beoordelen welke machines en gereedschappen bij het sloopwerk nodig zijn. Als alles goed geregeld is, kan de sloop beginnen. Wilt u meer weten over slopen? Klik dan hier.

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels ook al veel sloopwerk buiten verricht in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Indien gewenst sloopt hij voor u een geheel huis, een garage, een tuinmuur, een schutting, een terras of een betonvloer. Hij beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Als hij sloopt, dan ruimt hij ook direct het puin voor u op en voert het voor u af. U kunt precies aangeven wat u eventueel zelf wilt verzorgen of wat hij voor u mag doen. Alles is mogelijk op maat.

Bij sloopwerk buiten geeft u bij hem aan hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Hij verzorgt dan graag de rest voor u!

Sloopwerken Limburg

Storten en recyclen

Ook voor het storten en recyclen van afval en grond kunt u bij Tom van den Heuvel terecht. Wanneer het afval gescheiden wordt aangeleverd, kan het mogelijk goedkoper zijn om te storten. Afhankelijk van hoeveel en wat u precies wilt storten kan er een prijsopgave worden gemaakt. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere containers is mogelijk. Uiteraard wordt alles verantwoord en volgens de wettelijk geldende eisen gestort.

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van sloopwerk:

Sloopbedrijf Limburg
Schuur slopen
Sloopwerk in een flat
Sloopwerken Limburg

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Sloopwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar sloopwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen sloopwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.