Sloopwerk binnen

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein…

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk binnen mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Sloopbedrijf Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo is uw sloopbedrijf Limburg. Slopen, de afvoer en het storten van puin, alles kunnen wij voor u regelen. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Dit project betreft een bestaand aangekocht huis in Blerick. De aanbouw en de tuin bleken rijp voor enig vakkundig sloopwerk. De nieuwe eigenaar wilde de aanbouw en de tuin compleet gestript hebben en het perceel schoon en egaal opgeleverd hebben. Deze klus begon met vakkundig sloopwerk en het verwijderen van het afval. Verschillende soorten afval zijn gesorteerd verzameld en opgeladen in de container met een zogenaamde “knikloader” omdat er een vrij smalle doorgang was.

Sloopwerk binnen

Wij bieden de juiste oplossing van groot tot klein als het gaat om sloopwerk binnen. Of er nou een muur uitgebroken moet worden in een krappe kelder of op de 6e etage en badkamer, Wij helpen u graag bij al uw sloopwerken. Van het verwijderen van vloeren tot het hele gebouw. Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, goed georganiseerd en volledig afgestemd op uw situatie en wensen!

Sloopbedrijf limburg

Sloopwerk buiten

OTom van den Heuvel is ook gespecialiseerd in sloopwerk buiten. Denk aan het slopen van een oude garage, een tuinmuur of een schutting, een terras of een betonvloer. Wij beschikken over de juiste middelen en heeft de perfecte oplossing. Wij slopen voor u een geheel huis en levert het perceel geheel schoon en egaal op. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Gebouw slopen

Wilt u een geheel gebouw slopen en bent u opzoek naar deskundig advies? Wij helpen u hierbij graag. Met de inzet van de juiste gereedschappen en machines, groot en klein, kan een gebouw als het ware “gestript” worden op materiaalsoort. Zo is gesorteerd afvoeren mogelijk waarmee kosten bespaard kunnen worden. Uiteraard wordt alle puin afgevoerd volgens de wettelijke milieueisen.

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Sloopwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar sloopwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen sloopwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.