Puin ophalen

Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein…

Puin ophalen in Venlo

Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier al veel sloopwerk binnen mogen uitvoeren in Limburg en Noord-Brabant. Van grote gebouwen tot kleine muurtjes. Voor al uw sloopwerken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Puin ophalen Venlo e.o.

Heeft u veel puin en wilt u liever het puin ophalen uitbesteden in plaats van zelf te gaan storten? Als u in of rondom de gemeenten Venlo, Venray of Roermond woont, dan helpt Tom van den Heuvel te Venlo u graag!

De verplaatsingskosten en de brandstof hebben een groot aandeel in de totaalprijs, vandaar deze beperking in de regio’s. Voor alle stortprijzen kunt u bij ons ervan verzekerd zijn dat wij u altijd een scherpe prijs aanbieden!

Indien u vooraf de verschillende soorten (bouw)afval kunt scheiden dan valt er al snel geld te besparen! Gesorteerd afval is altijd goedkoper te storten dan ongesorteerd afval. Natuurlijk adviseren wij u graag bij het afvoeren en correct storten van uw afval.

Puin ophalen en storten

Heeft u flink wat puin en wilt u dat laten ophalen om te storten? Of heeft u een muur gesloopt en moet het bouwafval weg? Dan is het afvoeren van afval met big bags van 1 kuub wellicht een oplossing. Indien gewenst leveren wij de big bags bij u thuis af. Het is wel belangrijk dat de big bags op een locatie worden gevuld waar ze gemakkelijk kunnen worden opgepikt.

Wij kunnen allerlei soorten afval voor u afvoeren en storten. Of het nu gaat om bedrijfsafval van de jaarlijkse grote schoonmaak in december, vervuilde grond, oude apparaten of groenafval. Tom van den Heuvel te Venlo regelt het graag voor u. Twijfel niet, bestel een container en dan is het even een dag bikkelen om eindelijk de vrijgekomen ruimte eens goed te gaan gebruiken!

Puin ophalen

Heeft u iets op te ruimen?

Heeft u iets op te ruimen? Een volle schuur of een gedeelte van uw bedrijfspand? Of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo gemakkelijk een afvalcontainer huren. Wij zorgen dat de afvalcontainer op het gewenste moment beschikbaar is en opgehaald wordt om te storten.

Heeft u graag hulp bij het in de afvalcontainer krijgen van uw afval? Of zoekt u een andere oplossing? Dan helpen wij u ook graag! Dankzij de vrachtwagen met verreiker en een knijper, kan er gemakkelijk vanaf afstand iets opgepakt worden. Of hijswerk van oude machines of het gebruik van big bags. Waar u ook graag vanaf wilt, Tom van den Heuvel helpt u graag verder en komt al uw afval ophalen

Sloopwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van sloopwerk:

Sloopbedrijf Limburg
Schuur slopen
Sloopwerk binnen
Sloopwerk in een flat
Sloopwerken Limburg

 

Wilt u weten wat wij naast puin ophalen nog meer voor u kunnen afvoeren en storten? Bekijk dan de pagina afvoeren.

Werkwijze

Een ervaren sloopbedrijf in Venlo nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.