Projecten

Overzicht projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde projecten. Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit mag via de website, via de e-mail of natuurlijk gewoon telefonisch op 06 – 4405 8098.

Project zoeken

Gebruik de zoekfunctie op deze pagina om snel te zoeken naar een bepaalde opdracht. Zo kunt u kijken of wij een vergelijkbare opdracht als die van u, reeds hebben uitgevoerd.

Wilt u het eindresultaat zelf zien? Gebruik dan de kaart op de contactpagina om te zien waar wij allemaal opdrachten hebben mogen uitvoeren.

Onze werkwijze

Stap 1:

Kennismaking 

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.

Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Stap 2:

Offerte en planning

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.

In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Stap 3:

Uitvoering project

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.

Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Stap 4:

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.

Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten regelen wij graag voor u!