06 4405 8098

Vrachtwagen met kraan

Autolaadkraan met verreiker

 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft een vrachtwagen met kraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van pallets, stenen, balken of bomenstronken. Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kan hij voor u nagenoeg alles hijsen, verplaatsen of vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, heeft hij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u de plaatsing van gethematiseerde producten voor een buitenzwembad. Door de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker, was het voor hem een gemakkelijk uit te voeren opdracht. Wilt u meer weten over hijswerk?
Klik dan hier.

Vrachtwagen met verreiker

 

Tom van den Heuvel te Venlo beschikt onder meer over een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker. Hiermee kan hij veel verschillend hijswerk verzorgen.

Dankzij de verreiker kan hij ook diverse grondwerk- en aanlegopdrachten snel en gemakkelijk uitvoeren. Hierdoor kan hij u een gunstige offerte aan te bieden.
Iets ophalen of leveren in uw tuin, over de schuur in plaats van helemaal rondom het huis en meteen ook het grind voor uw oprit storten en verdelen? De mogelijkheden zijn onbeperkt en bij tal van de opdrachten zal Tom van den Heuvel te Venlo zijn autolaadkraan met verreiker inzetten.

Hijswerk in Limburg

 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring in hijswerk in Limburg. Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk op afstand mogelijk.

Heeft u zelf een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en geld te besparen? Wij helpen en adviseren u graag over hijswerk en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Is uw opdracht te groot of te zwaar voor een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker? Geen punt, ook mobiele kranen, heftrucks en andere grote machines kunnen worden ingezet. Neem gerust contact met hem op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Werken op hoogte?

 

Wendbaar op hoogte werken? Regenpijpen vervangen of de bomen rondom uw huis snoeien?

Hij verricht veel werk op hoogte voor particulieren én voor bedrijven. Interessant voor u?

ton hijswerk

lantaarnpalen geplaatst

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Heeft u hijswerk?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk.

Van het werken op hoogte of de levering van grondstoffen maar ook het hijswerk en transport van zware objecten zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!