Vrachtwagen met kraan

Autolaadkraan met verreiker

Tom van den Heuvel te Venlo heeft een vrachtwagen met kraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van pallets, stenen, balken of bomenstronken. Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij voor u nagenoeg alles hijsen, verplaatsen of vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, hebben wij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u de plaatsing van gethematiseerde producten voor een buitenzwembad. 

Door de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker, was het voor ons een gemakkelijk uit te voeren opdracht.

Vrachtwagen met verreiker

Tom van den Heuvel te Venlo beschikt onder meer over een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker. Hiermee kunnen wij veel verschillend hijswerk verzorgen.

Dankzij de verreiker kunnen wij ook diverse grondwerk- en aanlegopdrachten snel en gemakkelijk uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u een gunstige offerte aan te bieden.

Iets ophalen of leveren in uw tuin, over de schuur in plaats van helemaal rondom het huis en meteen ook het grind voor uw oprit storten en verdelen? De mogelijkheden zijn onbeperkt en bij tal van de opdrachten moeten wij de autolaadkraan met verreiker inzetten.

Hijswerk in Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring in hijswerk in Limburg. Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk op afstand mogelijk.

Heeft u zelf een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en geld te besparen? Wij helpen en adviseren u graag over hijswerk en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Is uw opdracht te groot of te zwaar voor een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker? Geen punt, ook mobiele kranen, heftrucks en andere grote machines kunnen worden ingezet. 

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel te Venlo helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Heeft u een hijswerk klus?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk in Noord en Midden Limburg.

Hijswerk en ondersteuning bij het werken op hoogte maar ook hijswerk van grote objecten of bij het plaatsen van lantaarnpalen zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

ton hijswerk

lantaarnpalen geplaatst

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!