Voorwerk bestraten

Voorwerk bestraten 

Wilt u zelf bestraten of heeft al een goede bestrater gevonden? Ook voor enkel het voorwerk van te bestraten oppervlak bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Een voorbeeld van een project voorwerk bestraten kunt u zien op de foto’s hiernaast. Hij is begonnen met het grondverzet van de toplaag. Dit is in veel gevallen nodig om genoeg hoogte te creëren voor de ondergrond en natuurlijk de gewenste bestrating. Mede afhankelijk van het soort bestrating, wordt er een juiste hoeveelheid menggranulaat en zand gestort, waardoor het verzakken van de bestrating vrijwel niet meer mogelijk is. Vervolgens is de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines waarna direct kon worden begonnen met het bestraten.

TIP: Bij een hogere belasting van het te bestraten oppervlak kan er mogelijk gekozen worden voor een extra fundering. Wilt u meer weten over bestraten? Klik dan hier.

 

 

Aanleg van een oprit

De aanleg van een oprit begint meestal met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of wellicht de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, heeft hij de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines. Daarna kan hij beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Voor allerlei bestrating is informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

Oprit bestraten

Fundering nodig?

Een fundering is belangrijk bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Voordat hij begint met bestraten wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden en of die past bij uw type bestrating. Tevens is het ook erg belangrijk wat de uiteindelijk “draagkracht” moet zijn van de te bestraten oprit of parkeerplaats. Op basis hiervan en de gekozen ondergrond, kan er bepaald worden of een extra fundering raadzaam is. Hij helpt u graag bij het deskundig bepalen van de juiste condities!

Soms is een juiste hoeveelheid menggranulaat en zand als ondergrond, gevolgd door het goed aantrillen voldoende als ondergrond voor bestrating. Ook hierbij adviseert hij u graag!

Bestrating verwijderen

Bestraten rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van bestraten:

 

Wilt u uw gaan bestraten?

Neem vrijblijvend contact op voor het bestraten van uw tuin of oprit in Venlo en de omliggende gemeenten.

Bestraten van een tuin, oprit of een parkeerplaats maar ook het leveren van zand en de gewenste bestrating zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!