06 4405 8098

Uitbreiden parkeerplaats

Uitbreiden parkeerplaats 

 

Ook voor het uitbreiden van uw parkeerplaats bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Hij zal bekijken hoe de condities zijn van de huidige parkeerplaats en vervolgens naar wens uitbreiden. In dit geval (zie foto’s) was er geen sprake van een reeds aangelegde parkeerplaats. Maar ook bij de renovatie van uw parkeerplaats helpt hij u graag. Hij kan alles van A tot Z voor u regelen, zonder dat u zich ook maar ergens druk over hoeft te maken. U hoeft alleen maar de nieuwe bestrating te kiezen en dan regelt hij de rest. Ook het verwijderen van de oude bestrating, het afvoeren van grond en het leveren van de geadviseerde ondergrond doet hij graag voor u.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van een parkeerplaats aanleggen. Indien u graag meer informatie wenst omtrent het aanleggen of uitbreiden van een parkeerplaats, neem dan gerust contact met hem op. Wilt u meer weten over bestraten? Klik dan hier.

De juiste ondergrond

 

Ook bij de aanleg van een parkeerplaats is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat he begint met bestraten van een parkeerplaats, wordt er eerst gekeken wat voor ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Daarna is het goed aftrillen met de juiste machines belangrijk, het maakt de ondergrond compact en geschikt voor bestraten. Het is ook belangrijk omrekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

Parkeerplaats naast het huis

 

Bij de aanleg van een parkeerplaats naast het huis begint het bijna altijd met graafwerk. Om de parkeerplaats te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed afgetrild met de juiste machines. Daarna kan de bestrating van de parkeerplaats naast het huis beginnen.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren? Voor allerlei bestrating is informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

Oprit leggen van grind?

 

Wilt u ook graag een oprit leggen maar dan iets goedkoper? Dan is een oprit van grind wellicht iets voor u.

Ook dan helpt hij u natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met hem op en stel uw vraag!

Wij regelen ook de aanleg van:

 

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Uw parkeerplaats uitbreiden?

 

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg, uitbreidingen en herstelwerkzaamheden van uw bestrating.

Parkeerplaatsen aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!