Tuinafval ophalen

Laat uw tuinafval ophalen

Tom van den Heuvel te Venlo kan al uw tuinafval ophalen. Bij het kappen en snoeien van bomen of het verwijderen van struiken komt meestal veel tuinafval vrij. Maar ook gewoon een dagje werken in de tuin of bijvoorbeeld het winterklaar maken van uw tuin kan een hele berg tuinafval opleveren waar u geen raad mee weet. Dit kunnen wij voor u afvoeren en storten. Met onze gespecialiseerde apparatuur kunnen wij vrijwel alle tuinafval voor u verwijderen. Van bomen tot struiken en van grote takken tot gewoon een berg snoeiafval. Wij zorgen er tevens voor dat het tuinafval op de juiste en wijze en geheel volgens de geldende milieuregels wordt afgevoerd.

Heeft u vragen of wilt meer weten over uw tuinafval ophalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van ophalen, afvoeren en storten? Bekijk dan de pagina afvoeren.

Tuinafval storten

Struiken, takken of zelfs grote boomstronken kunnen wij gemakkelijk vanaf de weg in uw tuin opknijpen. Dankzij de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan kunnen wij ook hijswerk verrichten in combinatie met het ophalen van groenafval om te storten.

Natuurlijk helpen wij u ook graag met het uit de grond trekken van struiken, kleine bomen of boomstronken. Tom van den Heuvel te Venlo kan u bij alle rooiwerkzaamheden van dienst zijn. Eveneens dragen wij zorg voor het afvoeren en het reglementair storten van het groenafval.

Wij zorgen er altijd voor dat na het opladen van het groenafval uw tuin of stoep ook weer keurig wordt achtergelaten. Opgeruimd staat netjes!

Tuinafval of tuindecoratie?

Het tuinafval kunnen wij voor u ook versnipperen en op uw terrein gebruiken. Houtsnippers geven waardevolle voeding en structuurverbetering aan uw tuingrond. Een voldoende dikke laag snippers werkt ook goed tegen onkruid. Ook tuinpaden kunt u bedekken met een laag houtsnippers. Het gebruik van houtsnippers is tevens een milieuvriendelijke manier om uw tuinafval te recyclen.

Naast het recyclen van groenafval kan het ook gebruikt worden als tuindecoratie. Met een beetje creativiteit verwerkt u de grotere en zwaardere delen van het tuinafval om bijvoorbeeld een schutting of afscherming te creëren. Natuurlijk komen wij de rest van het tuinafval graag bij u ophalen!

Meer afvoeren en storten

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten.

 

Tuinafval laten ophalen?

Neem vrijblijvend contact op voor het ophalen en afvoeren van uw tuinafval in de gemeenten Venlo, Venray, Roermond en omstreken.

Indien gewenst kunnen wij ook grond, bouwafval, ijzer en andere soorten afval voor u afvoeren en storten.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ tuinafval opgehaald

ton tuinafval gestort

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!