Tuin bestraten

Tuin bestraten

Ook voor de bestrating van uw tuin of terras bent u bij Tom van den Heuvel aan het juiste adres. U kunt kiezen voor kleine tegels of grotere tegels, geheel naar eigen wens. Wij zorgen ervoor dat uw terras vakkundig wordt gelegd en mede door de juiste ondergrond heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van een mooi strak terras.

In dit project is de minigraver over de schutting getild omdat er geen doorgang mogelijk was via de poort. Dit was voor ons helemaal geen probleem. Al het te verwijderen zand is vervolgens met de minigraver naar voren geschoven middels grondverzet. De overtollige grond is opgeladen in de container en afgevoerd.

Verwijderen van de oude bestrating, het afvoeren van grond en het leveren van de geadviseerde ondergrond verzorgen wij graag voor u. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Voorwerk tuin bestraten

Voordat er begonnen kan worden met de aanleg van het terras moet er eerst het nodige voorwerk gedaan worden. Eerst worden de oude tegels verwijderd en afgevoerd. Dan wordt de onderlaag afgegraven, de grond verzet en de overtollige grond afgevoerd. Vervolgens wordt er een nieuwe onderlaag aangebracht. Deze laag bestaat uit gebroken puin en een menggranulaat. Deze laag wordt tot op de juiste hoogte aangebracht en afgevlakt met behulp van een waterpas-laser. De onderlaag wordt zorgvuldig geëgaliseerd en wordt daarna afgetrild met een trilplaat.

Afwerking terras aanleggen

Op de eerste plaats is een goede afwatering van het terras is erg belangrijk. Hiermee wordt al rekening gehouden bij het aanbrengen van de ondergrond. Zo wordt voorkomen dat er bij regenval plassen ontstaan op het terras. Ook het aanbrengen van van gootjes die aangesloten worden op de afvoer van regenwater is een onderdeel van een goede drainage. Indien er natuursteen wordt gekozen dan wordt deze gelegd in stabilisatie, dus gelegd in een mengsel van beton en cement. De voegen worden afgewerkt in een kleur naar keuze en tot slot worden de tegels gewassen en schoon opgeleverd.

Tuinwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van tuinwerk:

 

Wilt u uw tuin bestraten?

Neem vrijblijvend contact op voor het bestraten van uw tuin of oprit in Venlo en de omliggende gemeenten.

Bestraten van een tuin, oprit of een parkeerplaats maar ook het leveren van zand en de gewenste bestrating zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

tuinen bestraat

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!