Struiken verwijderen

Struiken verwijderen uit tuin

Tom van den Heuvel te Venlo voert met regelmaat boomwerk uit. U kunt ons bellen om een grote boom te verwijderen. Maar u mag ons ook gerust bellen of mailen om struiken te verwijderen. Wij regelen het allemaal graag voor u. Wij verwijderen alle struiken en graven met de minigraver de wortels uit. Natuurlijk nemen wij ook graag het groenafval mee om het af te voeren en correct te storten.

Wij zorgen er altijd voor, net als bij al onze andere diensten, dat na het struiken verwijderen ook alles weer netjes wordt opgeruimd. Indien gewenst kunnen wij het groenafval versnipperen, afvoeren en storten.

Heeft u andere wensen met het vrijgekomen groenafval? Ook dan helpen wij u graag! Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk.

Ook op lastige plekken!

Struiken verwijderen dichtbij een gebouw of hekwerk, vergt een voorzichtige aanpak. Indien er ergens aangebouwd of bestraat gaat worden, dan zal de gehele stronk moeten worden verwijderd. De plant heeft namelijk de neiging om opnieuw te gaan groeien. Dus wat het ook voor boom of struik is, wij helpen u graag!

Dankzij de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan kan er ook hijswerk worden toegepast in combinatie met boomwerk. Denk bijvoorbeeld aan het eruit trekken van struiken, of kleine bomen  boomstronken. Tom van den Heuvel te Venlo kan u bij alle soorten bomen en struiken verwijderen helpen. Net als met het afvoeren en storten van het groenafval.

Houtsnippers als decoratie?

Bij het kappen en snoeien van bomen komt meestal veel groenafval vrij. Dit kunnen wij voor u afvoeren maar ook versnipperen en op uw terrein gebruiken. Houtsnippers geven voeding en structuurverbetering aan uw tuingrond. Een voldoende dikke laag snippers werkt ook goed tegen onkruid. Daarnaast kunt u de houtsnippers ook gebruiken voor andere bodembedekking. Het is mooie en natuurlijke manier van hergebruik!

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u een struik verwijderen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw boomwerk in Noord en Midden Limburg.

Boom verwijderen of boom snoeien maar ook het verwijderen van boomstronken en struiken en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

struiken verwijderd

takken gesnoeid

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!