Struiken Tuin

Struiken tuin verwijderen

Hier ziet u enkele foto’s van project waarbij een tuin die totaal was overwoekerd en helemaal leeg moest om er uiteindelijk een nieuwe tuin te kunnen aanleggen. Lijkt simpel, even met een graafmachine alles eruit halen en de klus is geklaard. Niets is minder waar. Er was geen achterom dus moest er over de schutting heen worden gewerkt. En ja, ook de graafmachine is door Tom van den Heuvel over de schutting gehesen.

Wij kunnen op bijna alle moeilijk bereikbare plaatsen werken omdat wij beschikken over de juiste apparatuur. Geen uitdaging is voor ons te klein of te groot!

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de pagina Boomwerk.

Grond egaliseren

Na het verwijderen met een kleine graafmachine van alle beplanting hebben wij de tuin helemaal opgeschoond. Zo hebben wij tevens het aanwezige puin en oud ijzer verwijderd. Daarna hebben wij het schone perceel keurig geëgaliseerd zodat er meteen begonnen kan worden met het aanleggen van een nieuwe tuin.

Tuinafval ophalen

Al het vrijgekomen tuinafval, alsmede het puin en oud ijzer hebben wij met de autolaadkraan opgeknepen en over de schutting gehesen. Daarna hebben wij alles op verantwoorde wijze afgevoerd. Dit wil zeggen dat het afval is gesorteerd en gescheiden in groenafval, puin en oud ijzer, is afgevoerd.

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u een struik verwijderen?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw boomwerk in Noord en Midden Limburg.

Boom verwijderen of boom snoeien maar ook het verwijderen van boomstronken en struiken en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

struiken verwijderd

takken gesnoeid

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!