Storten groenafval

Storten groenafval

Tom van den Heuvel te Venlo voert met regelmaat boomwerk uit en wij verzorgen daarna het afvoeren en correct storten van het groenafval. Wij zorgen er altijd voor, net als bij al onze andere diensten, dat na de uitgevoerde opdracht ook alles netjes wordt opgeruimd.

Heeft u al een berg groenafval en wilt u graag dat hij dit komt ophalen om te storten? Ook dat kan! Wij maken graag met u een afspraak wat, ongeveer hoeveel en wanneer wij het mogen komen ophalen. Dankzij de verreiker met knijper op de vrachtauto met autolaadkraan, kunnen wij het afval rechtstreeks uit uw tuin opknijpen.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen afvoeren en storten? Bekijk dan ook de dienstpagina Afvoeren.

Ook op lastige plekken!

Struiken, takken of zelfs grote boomstronken kunnen wij gemakkelijk vanaf de weg in uw tuin op knijpen. Dankzij de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan kan er ook hijswerk worden toegepast in combinatie met het ophalen van groenafval om te storten.

Natuurlijk helpen wij u ook graag met het eruit trekken van struiken, of kleine bomen  boomstronken. Tom van den Heuvel te Venlo kan u bij alle soorten bomen en struiken verwijderen helpen. Net als met het afvoeren en storten van het groenafval. Wij zorgen er altijd voor dat na het opladen van het groenafval alles ook netjes wordt achtergelaten.

Groenafval of tuindecoratie?

Bij het kappen en snoeien van bomen of het verwijderen van struiken komt meestal veel groenafval vrij. Dit kunnen wij voor u afvoeren en storten maar bijvoorbeeld ook versnipperen en op uw terrein gebruiken. Houtsnippers geven voeding en structuurverbetering aan uw tuingrond. Een voldoende dikke laag snippers werkt ook goed tegen onkruid.

Naast het recyclen van groenafval kan het ook gebruikt worden als tuindecoratie. Met een beetje creativiteit verwerkt u de grotere en zwaardere delen van het groenafval om bijvoorbeeld een schutting of afscherming te creëren. Natuurlijk komen wij de rest van het groenafval graag ophalen om te storten!

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u groenafval storten?

 

Neem vrijblijvend contact op voor het afvoeren van al uw afval.

Van het afvoeren van grond en bouwafval maar ook het afvoeren van bomen en ander groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ groenafval gestort

struiken verwijderd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!