Snoeien op hoogte

Snoeien op hoogte

Met snoeien wordt bedoeld het selectief terug snijden van bomen of planten. Als een boom te dicht of te groot is geworden kunt u in plaats van de boom geheel te laten kappen ook besluiten deze vakkundig te laten snoeien. Wij snoeien uw boom op hoogte op de juiste manier met de juiste middelen. Dit kan simpelweg door in de boom te klimmen of door het gebruik van zijn vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik. Ook kunnen wij de hoogwerker inzetten en op deze manier is het gemakkelijk om te snoeien op hoogte.

Uiteraard gebeurt het snoeien op een veilige en verantwoorde manier en verzorgen wij graag het afvoeren van al uw groenafval!

Wilt u meer weten over wat Tom van den Heuvel voor u kan betekenen met betrekking tot het snoeien van bomen en struiken? Bekijk dan ook de dienstpagina boomwerk.

Bomen en struiken snoeien

Een boom, maar zeker ook een struik, kan zodanig groot worden dat snoeien noodzakelijk is. Overhangende takken kunnen het dak beschadigen. Te grote struiken kunnen vochtigheid op de muren veroorzaken doordat ze zonlicht wegnemen en de luchtstroom verminderen.

Vaak worden bomen en struiken ook gewoon te groot voor de afmeting van de tuin en nemen ze te veel ruimte in beslag. Door tijdig te snoeien kunt u beschadigingen aan uw huis voorkomen en zorgt u voor een optimaal gebruik van de ruimte in uw tuin.

Storten groenafval

Wij verzorgen ook het afvoeren van uw groenafval. Hoe gemakkelijk is het wanneer alles is gesnoeid én meteen is opgeruimd. Geen zorgen meer over hoe u deze berg groenafval weg moet krijgen of waar u deze moet opslaan in uw tuin. Ook wanneer u al een berg groenafval in uw tuin heeft komen wij het graag ophalen en storten.

Dankzij de verreiker met knijper kunnen wij uw groenafval rechtstreeks uit uw tuin opknijpen en op de vrachtwagen laden. Zo kunnen wij alle groenafval vakkundig en verantwoord afvoeren.

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u snoeien op hoogte?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw boomwerk in Noord en Midden Limburg.

Een boom snoeien vlak naast een woning of op een moeilijk bereikbare plek maar ook het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

 

Volg ons ook op Facebook

bomen gesnoeid

ton groenafval gestort

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!