Sloopwerken Limburg

Voor al uw sloopwerken

Ook voor alle grote sloopwerken in Noord- en Midden Limburg bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Sloopwerken, de afvoer en het storten van puin, alles kan Tom van den Heuvel te Venlo voor u regelen. Sloopwerken verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig op maat. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Eerst zullen wij bekijken hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens gaan wij bepalen welke machines en gereedschappen er nodig zijn bij het sloopwerk. Als dan alles goed is geregeld gaan wij met veel plezier aan de slag!

Hiernaast ziet u een sloopwerk project waarbij een gehele woning is gesloopt. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van slopen? Bekijk dan de pagina sloopwerk.

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al veel sloopwerk buiten verricht. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Bij sloopwerk buiten geeft u ons aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Wij verzorgen dan graag de rest voor u!

Het slopen van een garage, tuinmuur, schutting, terras of betonvloer? Tom van den Heuvel te Venlo beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Indien gewenst slopen wij voor u een geheel huis en leveren een perceel geheel schoon op. Als wij slopen, dan ruimen wij ook direct het puin op en voeren het voor u af. U kunt bij ons precies aangeven wat u zelf wilt verzorgen of wat wij voor u mogen doen. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere afvalcontainers is mogelijk en natuurlijk verzorgen wij ook het verantwoord storten van puin.

Sloopwerk binnen

Of er op 6 etages hoog in een flat een badkamer uitgebroken moet worden, of een muur in een krappe kelder, Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij al uw sloopwerken. Ook voor het verwijderen van een houten vloer, het verwijderen van een betonnen laag ter voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming, een keukenhoek of tussenmuur. Voor ons is echt niks te gek, te groot of te klein en wij helpen u graag!

Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u. Eerst zal er gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens wordt er beoordeeld welke machines en gereedschappen er nodig zijn bij het sloopwerk. Als dan alles geregeld is, kan de sloop beginnen. Heeft u ook sloopwerk binnen? Wij helpen u graag!

Sloopwerken in Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van slopen, puin afvoeren en storten:

 

Zoekt u een sloopbedrijf?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw sloopwerken in Noord en Midden Limburg.

Van het slopen van een oude woning, of een schuurtje in uw tuin maar ook het afvoeren van bouwafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

gebouwen gesloopt

m³ puin afgevoerd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!