Sloopwerk

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, boomwerk, sloopwerk, hijswerk, tuinwerk, aanleg van tuinen en opritten, bestraten en meer…

Grondwerk Venlo en meer

Tom van den Heuvel te Venlo staat garant voor een professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, container huren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in de regio Noord en Midden Limburg.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Sloopwerk limburg

Sloopwerken Limburg

Sloopwerken Limburg Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein… Sloopwerk binnen en buiten Sloopwerk groot en klein Circulair slopen Sloopwerken Limburg in Venlo Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel

Lees Meer
sloopwerkbinnen

Sloopwerk in een flat

Sloopwerk in een flat Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein… Sloopwerk binnen en buiten Sloopwerk groot en klein Circulair slopen Sloopwerk in een flat in Venlo Tom van den Heuvel

Lees Meer
schuur slopen

Schuur slopen

Schuur slopen Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein… Sloopwerk binnen en buiten Sloopwerk groot en klein Circulair slopen Schuur slopen in Venlo Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel

Lees Meer
Sloopbedrijf limburg

Sloopbedrijf Limburg

Sloopwerk binnen Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein… Sloopwerk binnen en buiten Sloopwerk groot en klein Circulair slopen Sloopwerk in Venlo Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier

Lees Meer
Sloopwerk Binnen

Sloopwerk binnen

Sloopwerk binnen Wij helpen u graag met al uw sloopwerk binnen, groot of klein… Sloopwerk binnen en buiten Sloopwerk groot en klein Circulair slopen Sloopwerk in Venlo Tom van den Heuvel heeft inmiddels met veel plezier

Lees Meer

Werkwijze

Een goede grondwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.