Sloopwerk in een flat

Sloopwerk op hoogte

 

Ook voor sloopwerk op een 6e etage kunt u bij Tom van den Heuvel terecht. Bij dit project “sloopwerk in een flat” moest er een tussenmuur en twee losse muren gesloopt worden. De tussenmuur is geheel verwijderd. Bij de badkamer zijn 2 doorgangen en de vloer verwijderd om de badkamer groter te maken.

Al het afval is met een kruiwagen, handmatig via de lift afgevoerd. Een hele klus, maar te doen! Het was erg belangrijk dat er geen beschadigingen zouden worden aangebracht aan de woning en de flat. Door het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen, is al het afval keurig afgevoerd waarna er gestart kon worden met het plaatsen van de nieuwe badkamer. Wilt u meer weten over wat voor sloopwerk hij zoal heeft mogen uitvoeren? Klik dan hier.

Sloopwerk binnen

Voor Tom van den Heuvel te Venlo maakt het geen verschil of hij in een flat op de zesde etage een badkamer moet uitbreken of een muur in een krappe kelder. Hij helpt u graag bij al uw sloopwerken. Denk hierbij ook aan het verwijderen van een houten vloer of het verwijderen van een betonnen laag als voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming.

Sloopwerk binnen verzorgt hij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en hij verwijdert het voor u. Er zal eerst nauwkeurig gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens kan Tom van den Heuvel beoordelen welke machines en gereedschappen bij het sloopwerk nodig zijn. Als alles goed geregeld is, kan de sloop beginnen. Wilt u meer weten over slopen? Bekijk dan ook eens de pagina sloopwerk.

 

Sloopwerk buiten

Indien gewenst sloopt hij voor u een geheel huis en levert een perceel geheel schoon op. Ook het slopen van een garage, tuinmuur, schutting, terras of betonvloer. Tom van den Heuvel te Venlo beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Hij sloopt en voert ook direct het puin voor u af. U kunt precies aangeven wat u zelf wilt verzorgen of wat hij voor u mag doen. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere containers is mogelijk en natuurlijk kan hij ook alles voor u verantwoord storten.

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al veel sloopwerk buiten verricht. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Bij sloopwerk buiten geeft u bij hem aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Hij verzorgt dan graag de rest voor u!

Sloopwerk in Noord Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van sloopwerk:

 

Zoekt u een sloopbedrijf?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw sloopwerken in Noord en Midden Limburg.

Van het slopen van een oude woning, of een schuurtje in uw tuin maar ook het afvoeren van bouwafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

in een flat gesloopt

m³ puin afgevoerd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!