Sloopwerk binnen

Sloopwerk binnen

Voor Tom van den Heuvel te Venlo maakt het geen verschil of hij in een flat op de zesde etage een badkamer moet uitbreken of een muur in een krappe kelder. Hij helpt u graag bij al uw sloopwerken. Denk hierbij ook aan het verwijderen van een houten vloer of het verwijderen van een betonnen laag als voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming.

Sloopwerk binnen verzorgt hij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en hij verwijdert het voor u. Er zal eerst nauwkeurig gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens kan Tom van den Heuvel beoordelen welke machines en gereedschappen bij het sloopwerk nodig zijn. Als alles goed geregeld is, kan de sloop beginnen. Wilt u meer weten over slopen? Bekijk dan ook eens de pagina sloopwerk.

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels ook al veel sloopwerk buiten verricht. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Indien gewenst sloopt hij voor u een geheel huis, een garage, een tuinmuur, een schutting, een terras of een betonvloer. Hij beschikt over de juiste middelen en zorgt voor de perfecte oplossing. Als hij sloopt, dan ruimt hij ook direct het puin voor u op en voert het voor u af. U kunt precies aangeven wat u eventueel zelf wilt verzorgen of wat hij voor u mag doen. Alles is mogelijk op maat.

Bij sloopwerk buiten geeft u bij hem aan hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Hij verzorgt dan graag de rest voor u!

Storten en recyclen

Ook voor het storten van afval en grond kunt u bij Tom van den Heuvel terecht.

Wanneer het afval gescheiden wordt aangeleverd, kan het mogelijk goedkoper zijn om te storten. Afhankelijk van hoeveel en wat u precies wilt storten kan hij vooraf een advies geven en een prijsopgave doen. Dit is voor u helder en inzichtelijk.

Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere containers is mogelijk.  Hij zorgt uiteraard dat alles verantwoord en volgens de wettelijk geldende eisen wordt gestort.

 

Meer afvoeren en storten

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten.

 

Heeft u sloopwerk binnen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw sloopwerken.

Van het slopen van een oude woning, of een schuurtje in uw tuin maar ook het afvoeren van bouwafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

sloopwerk opdrachten

m³ puin afgevoerd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!