Sloopbedrijf Limburg

Sloopbedrijf Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo is uw sloopbedrijf Limburg. Slopen, de afvoer en het storten van puin, alles kunnen wij voor u regelen. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Dit project betreft een bestaand aangekocht huis in Blerick. De aanbouw en de tuin bleken rijp voor enig vakkundig sloopwerk. De nieuwe eigenaar wilde de aanbouw en de tuin compleet gestript hebben en het perceel schoon en egaal opgeleverd hebben. Deze klus begon met vakkundig sloopwerk en het verwijderen van het afval. Verschillende soorten afval zijn gesorteerd verzameld en opgeladen in de container met een zogenaamde “knikloader” omdat er een vrij smalle doorgang was. Uiteindelijk is het gehele perceel schoon en mooi geëgaliseerd met een graafmachine en zodoende klaar voor de volgende stap! Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van slopen? Bekijk dan de pagina sloopwerk.

Sloopwerk binnen

Wij bieden de juiste oplossing van groot tot klein als het gaat om sloopwerk binnen. Of er nou een muur uitgebroken moet worden in een krappe kelder of op de 6e etage en badkamer, Wij helpen u graag bij al uw sloopwerken. Van het verwijderen van vloeren tot het hele gebouw. Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, goed georganiseerd en volledig afgestemd op uw situatie en wensen!

Sloopwerk buiten

Tom van den Heuvel is ook gespecialiseerd in sloopwerk buiten. Denk aan het slopen van een oude garage, een tuinmuur of een schutting, een terras of een betonvloer. Wij beschikken over de juiste middelen en heeft de perfecte oplossing. Wij slopen voor u een geheel huis en levert het perceel geheel schoon en egaal op. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u.

Gebouw slopen

Wilt u een geheel gebouw slopen en bent u opzoek naar deskundig advies? Wij helpen u hierbij graag. Met de inzet van de juiste gereedschappen en machines, groot en klein, kan een gebouw als het ware “gestript” worden op materiaalsoort. Zo is gesorteerd afvoeren mogelijk waarmee kosten bespaard kunnen worden. Uiteraard wordt alle puin afgevoerd volgens de wettelijke milieueisen.

Zoekt u een sloopbedrijf?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw sloopwerken in Noord en Midden Limburg.

Van het slopen van een oude woning, of een schuurtje in uw tuin maar ook het afvoeren van bouwafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

 

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

 

Volg ons ook op Facebook

gebouwen gesloopt

m³ puin afgevoerd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!