Schuur slopen

Oude schuur slopen

Heeft u een oude schuur in uw tuin of op uw terrein welke u weg wilt hebben? Wij komen graag bij u langs om deze oude schuur te slopen. Wij beschikken over alle professionele apparatuur en kunnen al het puin gesorteerd afvoeren. Dit werkt effectief en is tevens  milieuverantwoord.

De vrijgekomen oppervlakte wordt met het juiste grondwerk in onderling overleg geheel naar wens opgeleverd. Zo kunt u het perceel weer een nieuwe bestemming geven. Ook bij een nieuwe bestemming van een stuk grond kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan grondverzet, fundering graven of een terras aanleggen. Zo kunt u na het slopen van uw oude schuur meteen vervolg geven aan de invulling van de vrijgekomen ruimte.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van slopen? Bekijk dan de pagina sloopwerk.

Sloopwerk binnen

Of er op 6 etages hoog in een flat een badkamer uitgebroken moet worden, of een muur in een krappe kelder, Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij al uw sloopwerken. Ook voor het verwijderen van een houten vloer, het verwijderen van een betonnen laag ter voorbereiding op de installatie van een vloerverwarming, een keukenhoek of tussenmuur. Voor ons is echt niks te gek, te groot of te klein en wij helpen u graag.

Sloopwerk binnen verzorgen wij veilig, georganiseerd en volledig naar uw wens. U hoeft alleen maar aan te geven wat er gesloopt moet worden en wij verwijderen het voor u. Eerst zal er gekeken worden hoe er het beste gesloopt kan worden. Vervolgens wordt er beoordeeld welke machines en gereedschappen er nodig zijn bij het sloopwerk. Als dan alles geregeld is, kan de sloop beginnen. Heeft u ook sloopwerk binnen? Wij helpen u graag!

Sloopwerk buiten

Indien gewenst slopen wij voor u een geheel huis en levert een perceel geheel schoon op. Ook het slopen van een garage, tuinmuur, schutting, terras of betonvloer. Tom van den Heuvel te Venlo beschikt over de juiste middelen en wij zorgen voor de perfecte oplossing. Wij slopen en voeren ook direct het puin voor u af. U kunt precies aangeven wat u zelf wilt verzorgen of wat wij voor u mogen doen. Ook het plaatsen en ophalen van een of meerdere containers is mogelijk en natuurlijk kunnen wij ook alles voor u verantwoord storten.

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al veel sloopwerk buiten verricht. Van grote gebouwen, tot kleine schuurtjes. Bij sloopwerk buiten geeft u bij ons aan wat u graag wilt slopen en hoe u de vrijgekomen oppervlakte opgeleverd wilt hebben. Wij verzorgen dan graag na het slopen ook de rest voor u op een professionele en veilige manier!

Sloopwerken in Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van slopen, puin afvoeren en storten:

 

Wilt u een schuur slopen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw sloopwerken in Noord en Midden Limburg.

Van het slopen van een oude woning, of een schuurtje in uw tuin maar ook het afvoeren van bouwafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

 

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

 

Volg ons ook op Facebook

gebouwen gesloopt

m³ puin afgevoerd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!