Puin ophalen

Puin ophalen Venlo e.o.

Heeft u veel puin en wilt u liever het puin ophalen uitbesteden in plaats van zelf te gaan storten? Als u in of rondom de gemeenten Venlo, Venray of Roermond woont, dan helpt Tom van den Heuvel te Venlo u graag!

De verplaatsingskosten en de brandstof hebben een groot aandeel in de totaalprijs, vandaar deze beperking in de regio’s. Voor alle stortprijzen kunt u bij ons ervan verzekerd zijn dat wij u altijd een scherpe prijs aanbieden!

Indien u vooraf de verschillende soorten (bouw)afval kunt scheiden dan valt er al snel geld te besparen! Gesorteerd afval is altijd goedkoper te storten dan ongesorteerd afval. Natuurlijk adviseren wij u graag bij het afvoeren en correct storten van uw afval.

Wilt u weten wat wij naast puin ophalen nog meer voor u kunnen afvoeren en storten? Bekijk dan de pagina afvoeren.

Puin ophalen en storten

Heeft u flink wat puin en wilt u dat laten ophalen om te storten? Of heeft u een muur gesloopt en moet het bouwafval weg? Dan is het afvoeren van afval met big bags van 1 kuub wellicht een oplossing. Indien gewenst leveren wij de big bags bij u thuis af. Het is wel belangrijk dat de big bags op een locatie worden gevuld waar ze gemakkelijk kunnen worden opgepikt.

Wij kunnen allerlei soorten afval voor u afvoeren en storten. Of het nu gaat om bedrijfsafval van de jaarlijkse grote schoonmaak in december, vervuilde grond, oude apparaten of groenafval. Tom van den Heuvel te Venlo regelt het graag voor u. Twijfel niet, bestel een container en dan is het even een dag bikkelen om eindelijk de vrijgekomen ruimte eens goed te gaan gebruiken!

Heeft u iets op te ruimen?

Heeft u iets op te ruimen? Een volle schuur of een gedeelte van uw bedrijfspand? Of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo gemakkelijk een afvalcontainer huren. Wij zorgen dat de afvalcontainer op het gewenste moment beschikbaar is en opgehaald wordt om te storten.

Heeft u graag hulp bij het in de afvalcontainer krijgen van uw afval? Of zoekt u een andere oplossing? Dan helpen wij u ook graag! Dankzij de vrachtwagen met verreiker en een knijper, kan er gemakkelijk vanaf afstand iets opgepakt worden. Of hijswerk van oude machines of het gebruik van big bags. Waar u ook graag vanaf wilt, Tom van den Heuvel helpt u graag verder en komt al uw afval ophalen

Meer afvoeren en storten

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten.

 

Wilt u puin laten ophalen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor het afvoeren van al uw afval. Wij komen uw puin ophalen en dankzij de vrachtwagen met verreiker kunnen wij het ook op moeilijk lastig plekken opknijpen.

Indien gewenst kunnen wij ook grond, bouwafval, hout, ijzer en andere soorten afval voor u afvoeren en storten.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ puin opgehaald

ton afval gestort

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!