Oprit aanleggen

Oprit aanleggen

Hij kan uw oprit aanleggen geheel naar wens. U kunt bij Tom van den Heuvel te Venlo zelf aangeven wat u wilt en hoe u het wilt. Van het grondwerk in de voorbereidingen, tot het aanleveren van zand en het afvoeren van grond en puin. Indien gewenst werkt hij graag het hele kostenplaatje voor u uit, dan is het overzichtelijk en zonder onaangename verrassingen achteraf.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van een oprit aanleggen vanaf het huis tot aan de schuur achterin de tuin. Hierbij is de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan, een minigraver, een flexibel wendbare wiellader en een container gebruikt. Daarnaast ook de inzet van een bekwame stratenmaker voor de bestrating en zo was deze oprit aanleggen een leuke en uitdagende opdracht om uit te voeren.

Wilt u meer weten over hoe hij u kan helpen met uw oprit, parkeerplaats of terras? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Oprit naast het huis

 

Bij de aanleg van een oprit naast het huis begint het bijna altijd met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed af getrild met de juiste machines, waarna hij kan beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren, kijk dan ook eens bij afvoeren. Voor allerlei bestrating is  informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

De juiste ondergrond

 

Ook bij de aanleg van een oprit is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met bestraten  van de oprit, wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed af te trillen met de juiste machines, maakt de ondergrond geschikt voor bestraten. Het is ook belangrijk omrekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd, of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

Aanleg rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van aanleg:

 

Wilt u een oprit aanleggen?

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg van uw oprit.

Tuin aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!