Lantaarnpaal plaatsen

Lantaarnpaal plaatsen

Tom van den Heuvel te Venlo levert regelmatig met hijswerk ondersteuning in de bouw. Zowel voor kleine of grote bedrijven, gemeenten en particulieren. Of het nou iets op hoogte beschikbaar stellen is of ondersteuning bij op hoogte werken, zoals schilderwerk of bomen snoeien. Ook even iets optillen of ergens overheen hijsen is met de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker altijd mogelijk!

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het assisteren met hijswerk bij een lantaarnpaal plaatsen. Wilt u weten wat voor hijswerk door Tom van den Heuvel nog meer is uitgevoerd in Limburg? Klik dan hier.

Hijswerk en transport

Sinds de komst van de nieuwe vrachtwagen in 2014, verricht Tom van den Heuvel te Venlo steeds meer hijswerk en het transport van diverse objecten, bouwstoffen, materialen en andere producten. Transport wordt hoofdzakelijk verzorgd binnen en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray. Als de afstand beperkt is, kan ik u een vriendelijke offerte aanbieden.

Ondersteuning op hoogte

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring met hijswerk. Zoals voor diverse gemeenten bij de plaatsingen van lantaarnpalen en het vervangen van stoplichten. Maar ook bij particulieren, met sloopwerken, werken op hoogte of snoeiwerk en bomen verwijderen. Met de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk zelfs op enige afstand mogelijk!

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet. Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Heeft u een hijswerk klus?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk in Noord en Midden Limburg.

Hijswerk en ondersteuning bij het werken op hoogte maar ook hijswerk van grote objecten of bij het plaatsen van lantaarnpalen zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

lantaarnpalen geplaatst

stoplichten vervangen

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!