06 4405 8098

Lantaarnpaal plaatsen

Lantaarnpaal plaatsen

 

Tom van den Heuvel te Venlo levert regelmatig met hijswerk ondersteuning in de bouw. Zowel voor kleine of grote bedrijven, gemeenten en particulieren. Of het nou iets op hoogte beschikbaar stellen is of ondersteuning bij op hoogte werken, zoals schilderwerk of bomen snoeien. Ook even iets optillen of ergens overheen hijsen is met de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker altijd mogelijk!

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het assisteren met hijswerk bij een lantaarnpaal plaatsen. Wilt u weten wat voor hijswerk door Tom van den Heuvel nog meer is uitgevoerd in Limburg? Klik dan hier.

Hijswerk en transport

 

Sinds de komst van de nieuwe vrachtwagen in 2014, verricht Tom van den Heuvel te Venlo steeds meer hijswerk en het transport van diverse objecten, bouwstoffen, materialen en andere producten. Transport wordt hoofdzakelijk verzorgd binnen en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray. Als de afstand beperkt is, kan ik u een vriendelijke offerte aanbieden.

Voor hijswerk groot of klein, moet u bij Tom van den Heuvel zijn! Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kan hij u nagenoeg alles hijsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van producten op moeilijk bereikbare plaatsen heeft hij altijd een passende oplossing!

Ondersteuning op hoogte

 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring met hijswerk. Zoals voor diverse gemeenten bij de plaatsingen van lantaarnpalen en het vervangen van stoplichten. Maar ook bij particulieren, met sloopwerken, werken op hoogte of snoeiwerk en bomen verwijderen. Met de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk zelfs op enige afstand mogelijk!

Wilt u op hoogte gaan werken en is het te tijdrovend om steigers op te bouwen? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met hem op. Hij denkt graag met u mee!

Heeft u hijswerk?

 

Wilt u meer weten over wat hij voor u kan betekenen bij uw hijswerk?

Twijfel niet en stel gerust uw vraag!

lantaarnpalen geplaatst

stoplichten vervangen

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Wilt u hulp bij hijswerk?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk.

Van het werken op hoogte of de levering van grondstoffen maar ook het hijswerk en transport van zware objecten zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!