Kunstgras leggen

Wij werken samen KunstgrasVenlo.nl

Kunstgras leggen in uw tuin

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunstgras. De kwaliteit van kunstgras is inmiddels erg goed en gaat moeiteloos jarenlang mee. Ook de uitstraling is zodanig mooi dat het bijna niet van echt gras te onderscheiden is. Daarnaast heeft kunstgras het grote voordeel ten opzichte van natuurlijk gras dat het zo goed als onderhoudsvrij is en het alle seizoenen mooi groen is. Dus ook in de winter heeft u dus een mooi groen grasveld.

Kunstgras is ideaal als ondergrond voor speeltoestellen, op speelveldjes of op percelen met weinig zonlicht waar het gras moeilijk groeit. Maar ook bij u in de tuin zodat deze onderhoudsvriendelijk wordt en u meer tijd overhoudt om gewoon te genieten. Laat u informeren door Tom van den Heuvel, hij is de specialist en hij is u graag van dienst. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Voorwerk kunstgras leggen

Zoals bij alle afwerkingen (grind, tegels, etc.) is het voorwerk erg belangrijk en dit geldt ook voor kunstgras. De ondergrond moet stabiel en stevig zijn zodat het kunstgras een strak uiterlijk houdt en niet hobbelig wordt na verloop van tijd. Het voorwerk voor het leggen van kunstgras begint met het afgraven van zwarte grond en daarna het leggen van een laag geel zand. Dit wordt mooi gelijkmatig verdeeld en vervolgens afgetrild met een trilplaat. Daarna wordt het glad afgestreken en zo wordt de ondergrond stevig en gelijkmatig.

Ondergrond kunstgras

Na het juiste voorwerk kan er begonnen worden met de ondergrond en de aanleg van het kunstgras. Eerst wordt er over het zandbed een speciaal onderdoek gelegd en daar overheen kan het kunstgras worden gelegd. Het kunstgras zit op een grote rol en deze wordt netjes over de ondergrond gelegd. Het werkt eigenlijk net zoals vloerbedekking, maar dan buiten. Uiteraard zorgt Tom van den Heuvel dat alles netjes is opgeruimd en indien nodig is afgevoerd zodat het kunstgras direct klaar is voor gebruik.

Tuinwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van tuinwerk:

 

Kunstgras kopen in Venlo

Wilt u kunstgras kopen? Dan bent u bij Kunstgras Venlo aan het juiste adres! Of het nu gaat om kunstgras voor uw tuin, balkon, sport- of speelveld, Kunstgras Venlo heeft alle soorten kunstgras in huis. Met de juiste kennis en vakbekwaamheid wordt uw nieuwe kunstgras professioneel aangelegd.

KunstgrasVenlo.nl

Kunstgras Venlo staat voor service, betrokkenheid, betrouwbaarheid en bovenal voor kwaliteit. Kunstgras Venlo is een onderdeel van Vloeren Venlo met een showroom gelegen aan de Rijksweg in Velden. Met grote kunstgrasstalen kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Kunstgras Venlo is een erkend-dealer van Easylawn kunstgras en hebben diverse soorten in onze showtuin liggen die wij u graag tonen. Kom vrijblijvend langs, de koffie staat klaar.

Bekijk het gehele assortiment kunstgras op:

m2 kunstgras gelegd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Wilt u kunstgras leggen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw tuinwerk in Noord en Midden Limburg.

Grindpad aanleggen of grasmatten leggen maar ook het verwijderen van struiken, et egaliseren van oppervlaktes en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook