06 4405 8098

Infiltratiekrat plaatsen

Infiltratiekrat plaatsen in tuin

 

Ook voor het graafwerk en aanleggen van regenwaterinfiltratie bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Hij levert de juiste infiltratiekrat voor uw situatie en graaft ze ook graag voor u in. Hij kan de vrijgekomen grond voor u afvoeren, of middels grondverzet ergens anders in uw tuin gebruiken. Dankzij de inzet van de vrachtwagen, shovel en minigraver is infiltratiekratten plaatsen zo gedaan!

Meer informatie omtrent de soorten en prijzen van infiltratiekratten is verkrijgbaar op aanvraag. Natuurlijk adviseert hij u ook graag over de aanleg van regenwaterinfiltratie afgestemd op uw situatie. Twijfel dus niet en neem gerust vrijblijvend contact met hem op. Wilt u meer weten over wat hij nog meer voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

 

Aanleg tuin, terras of oprit

 

Aanleg is een breed begrip voor Tom van den Heuvel te Venlo. Natuurlijk heeft hij al vaak een aanleg van een tuin, een terras of oprit mogen realiseren naar volle tevredenheid voor vele klanten. Kijkt u gerust ook eens op de kaart op onze contactpagina om te zien wat wij al hebben mogen aanleggen bij u in de buurt.

Niet alleen voor de aanleg van infiltratiekratten als regenwaterinfiltratie, ook voor het plaatsen van speeltoestellen, de aanleg van speelondergronden of het aanleggen van een midgetgolfbaan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Tevens verzorgt hij de aanleg van schanskorven ter decoratie of afscheiding. Zodra er sprake is van tuinwerk, grondwerk, graafwerk en afvoer, dan is hij uw veelzijdige specialist!

Fundering graven voor terras

Graven en afvoeren

 

Bij vrijwel ieder project, is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden, het groenafval na het verwijderen van struiken of grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Hij kan alles voor u afvoeren en storten!

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver zijn, is er eigenlijk bijna geen plek meer waar hij geen grond kan afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Het afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Infiltratiekrat kopen?

 

Wilt u meer weten over het plaatsen van infiltratiekratten?

Neem gerust contact met  hem op en stel uw vraag!

m² infiltratie aangelegd

m³ grondverzet

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Infiltratiekratten nodig?

 

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg van regenwaterinfiltratie.

Wij kunnen verschillende infiltratiekratten leveren maar ook het graafwerk en grondverzet en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!