Hijswerk pallet over schutting

Pallet over schutting hijsen

Tom van den Heuvel te Venlo heeft een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van machines, boomstronken, stenen, balken of pallets. Met de inzet van de juiste pallethaken, stoppers en kettingen kunnen wij nagenoeg alles hijsen, verplaatsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, hebben wij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u het hijswerk van een pallet over een schutting naast een huis. Door de juiste pallethaken te gebruiken, is dit hijswerk volledig veilig en vlot uitgevoerd. De vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik is ideaal als er ondersteuning nodig is op hoogte, of op afstand.

Wilt u meer weten over ondersteuning door Tom van den Heuvel bij het werken op hoogte? Bekijk dan ook eens de pagina hijswerk.

Hijswerk en transport

Voor hijswerk groot of klein, moet u bij Tom van den Heuvel zijn! Wij kunnen vrijwel alles op verantwoorde wijze en met professionele precisie hijsen en vervoeren. Ook voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij altijd een passende oplossing!

Aarzel niet en vraag gerust ons advies, er is meer mogelijk dan u denkt!

Ondersteuning op hoogte

Heeft u een klus waarbij ondersteuning een oplossing kunnen wij om een hoop extra werk te besparen?

Denk hier bijvoorbeeld aan het werken op hoogte met een hijskraan of autolaadkraan. De tijdrovende klus om en steiger te bouwen wordt hiermee overbodig en het materiaal staat in een mum van tijd precies op de plaats waar u het wilt hebben.

Heeft u iets te hijsen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Heeft u een hijswerk klus?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk in Noord en Midden Limburg.

Hijswerk en ondersteuning bij het werken op hoogte maar ook hijswerk van grote objecten of bij het plaatsen van lantaarnpalen zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

ton hijswerk

ondersteuning hijswerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!