Hijswerk bij aanbouw

Hijswerk bij aanbouw

Tom van den Heuvel heeft een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van machines, pallets, stenen, balken of bomenstronken. Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kan hij voor u nagenoeg alles hijsen, verplaatsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, heeft hij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u het hijswerk van meerdere glasplaten bij een aanbouw achter het huis. Door de juiste koppelstukken te gebruiken voor glas, is dit hijswerk volledig veilig en vlot uitgevoerd. De vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik is ideaal als er ondersteuning nodig is op hoogte, of op afstand. Wilt u meer weten over ondersteuning door Tom van den Heuvel bij het werken op hoogte? Bekijk dan ook eens de pagina hijswerk.

Hijswerk, transport en levering

Met onze brede ervaring in hijswerk kunnen wij u bij vrijwel elke klus helpen. Dit geldt voor bedrijven, gemeentes en voor particulieren.

Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk op afstand mogelijk.

Wij helpen en adviseren u graag over hijswerk en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Is uw opdracht te groot of te zwaar voor een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker?

Geen punt, ook mobiele kranen, heftrucks en andere grote machines kunnen worden ingezet.

Werken op hoogte

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels bij veel hijswerk opdrachten mogen ondersteunen. Naast hijswerk is werken op hoogte ook mogelijk. Zo kunnen er ook installatiewerken of reparatiewerkzaamheden op hoogte worden uitgevoerd.

Met het werken op hoogte is het niet nodig om om steigers op te bouwen en dat scheelt veel werk en tijd. Heeft u zelf een klus waarbij hijswerk of werken op hoogte een oplossing kan zijn om een hoop tijd en geld te besparen? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

 

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Heeft u een hijswerk klus?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw hijswerk in Noord en Midden Limburg.

Hijswerk en ondersteuning bij het werken op hoogte maar ook hijswerk van grote objecten of bij het plaatsen van lantaarnpalen zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

ton hijswerk

ondersteuning dakwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!