Grondverzet tuin

Grondverzet in een tuin

 

Grondverzet is het verplaatsen van een hoeveelheid  grond voor een uitgraving of ophoging. In het geval dat er meer grond nodig is dan beschikbaar, dan kunnen hij dit leveren. Indien er een overschot aan grond is, dan kan dat in sommige gevallen op andere plaatsen van het terrein verwerkt worden. Is dit niet het geval, dan kan hij dit voor u afvoeren.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van grondverzet in een tuin. De gehele tuin moest genivelleerd worden en er moesten tevens bomen en struiken verwijderd worden. Eerst heeft hij de grote vrijgekomen stenen in de oude vijver gelegd. Daarna is er door middel van een shovel, de overtollige grond afgevoerd door een smalle steeg. Wilt u meer weten over grondverzet en ander grondwerk? Klik dan hier.

Grondverzet machines

Voor de meest reguliere grondverzet opdrachten maakt Tom van den Heuvel te Venlo gebruik van een vrachtwagen met autolaadkraan, de minigraver en indien nodig de shovel. Door de inzet van zijn dumper of tractor met kiepkar kan hij ook grote hoeveelheden grond gemakkelijk verzetten.

Ook het transporteren van bijvoorbeeld grote objecten, grondstoffen of machines van A naar B met het juiste transportmiddel is voor hem geen probleem. Vooraf aan een project zal er altijd nauwkeurig bekeken worden, welke materialen, welke machines en welke gereedschappen het beste ingezet kunnen worden. Hierdoor heeft hij altijd een oplossing op maat voor u!

Grondverzet en graafwerk

Het grondverzet begint altijd met graafwerk als er sprake is van teveel grond. Dit moet worden afgegraven, verplaatst of afgevoerd. Door de inzet van de minigraver is het gemakkelijk om met verschillende diepte en hoogte te werken. Indien gewenst kunnen door middel van grondverzet in een tuin, bepaalde oppervlakken ook netjes schuin aflopen.

Bijvoorbeeld bij het grondverzet van een lager gelegen tuin. Door enig grondverzet en graafwerk heeft hij een lager gelegen stuk tuin gecreëerd door het andere terrasgedeelte op te hogen. Een mooier voorbeeld van grondverzet in een tuin is er niet! Wilt u graag meer weten over dit project? Klik dan hier.

Grondwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

 

Heeft u een grondverzet klus?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw grondwerk.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ grondverzet

tuinen verlaagd

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!