06 4405 8098

Grond egaliseren

Grond egaliseren voor bouw

 

Bij dit grondwerk project in Meijel was er vanuit de opdrachtgever de wens om het gehele oppervlak, kaal en geëgaliseerd opgeleverd te krijgen. Omdat het hele oppervlak bedekt was met lage struiken, heeft hij die eerst verwijderd. Door middel van grondverzet is daarna het oppervlak helemaal strak afgegraven met de minigraver.

Het vrijgekomen groenafval bij het struiken verwijderen en het teveel aan grond is afgevoerd en gestort. Hiernaast ziet u enkele foto’s in chronologische volgorde van het grond egaliseren project. Heeft u zelf een oppervlak wat u graag geheel wil egaliseren? Als voorwerk op een aanbouw naast uw huis of een nieuwe oprit aanleggen of een grasveldje? Hij kan het op gewenste diepte afgraven en egaliseren!

Wilt u meer weten over hoe hij u kan helpen met grondwerk, graafwerk en grondverzet? Klik dan hier.

Afvoeren grond

Struiken verwijderen

 

Tom van den Heuvel te Venlo voert met regelmaat boomwerk uit. U kunt hem bellen om een grote boom te verwijderen. Maar u mag hem ook gerust bellen of mailen om struiken te verwijderen. Hij regelt het allemaal graag voor u. Hij verwijdert alle struiken en graaft met de minigraver de wortels uit. Natuurlijk neemt hij ook graag het groenafval mee om het af te voeren en correct te storten.

Hij zorgt er altijd voor, net als bij al zijn andere diensten, dat na het struiken verwijderen ook alles weer netjes wordt opgeruimd. Indien gewenst kan hij het groenafval versnipperen, afvoeren en storten. Of heeft u andere wensen met het vrijgekomen groenafval? Dan helpt hij u ook graag! Wilt u meer weten bij welk boomwerk hij nog meer kan helpen? Klik dan hier.

 

Afvoeren grond

Graafwerk en grondverzet

 

Grond egaliseren betekent in veel gevallen graafwerk en grondverzet. Graafwerk is nodig als er teveel grond aanwezig is wat afgevoerd moet worden. Maar ook als er te weinig is en in combinatie met grondverzet een oppervlak op één niveau te krijgen.

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver zijn, is er eigenlijk bijna geen plek meer waar hij geen grond kan afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Fundering graven voor aanbouw

Ook bestraten?

 

Wilt u graag een terras leggen of een gedeelte van uw tuin bestraten?

Ook dan helpt hij u natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met hem op en stel uw vraag!

m² grond geëgaliseerd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Wilt u grond egaliseren?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw grondwerk.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!