Grindpad aanleggen

Grindpad aanleggen

Tom van den Heuvel kan voor u ook een grindpad aanleggen of een gedeelte van uw tuin met grind bedekken. Wij verzorgen eerst het voorbereidende graafwerk en legt dan een geschikte ondergrond aan ter voorkoming van onkruid wat groeit van onderuit de bodem. Daar bovenop storten wij dan het grind. Dankzij onze vrachtwagen met grijper die tot 12,5 meter kan reiken, kunnen wij vrijwel overal komen. Door de grijper wordt het grind tevens goed verdeeld en krijgt het een mooi en egaal uiterlijk.

Grind is eenvoudig en veilig online te bestellen in verschillende soorten steen, verschillende grootte steentjes en verschillende hoeveelheden. Kortom in allerlei soorten en maten! Het geeft een verzorgde indruk van uw tuin en heeft vele voordelen ten opzichte van bestrating. Wilt u meer weten over grindpaden die wij kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

De voordelen van grind

Grind geeft een mooi en verzorgd uiterlijk en het grote voordeel van grind is dat het waterdoorlatend is. Ook voor de planten en bomen is grind een vriendelijke vorm van bodembedekking. Zij krijgen doorgaans genoeg water en u hoeft niet te sproeien. Grind is meestal goedkoper dan bestrating en het is gemakkelijker aan te brengen. Het is tevens zeer geschikt voor grote oppervlakten en het geeft een levendige uitstraling.

Grindpad naast het huis

Vaak wordt een grindpad tevens gebruikt als oprit voor uw auto. Bij de aanleg van een grindpad naast het huis begint het meestal met graafwerk en het verzorgen van een goede en stabiele ondergrond. U kiest zelf de steensoort, de kleur en de grootte van de steentjes, geheel naar eigen wens. Wij zorgen dat het grindpad vakkundig wordt aangelegd zodat het er perfect en verzorgd uit zal zien!

Aanleg van tuinen

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van tuinwerk:

 

Grindpad aanleggen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw tuinwerk in Noord en Midden Limburg.

Grindpad aanleggen of grasmatten leggen maar ook het verwijderen van struiken, et egaliseren van oppervlaktes en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

 

Volg ons ook op Facebook

grindpaden aangelegd

m³ grind

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!