Graafwerkzaamheden tuin

Graafwerkzaamheden in tuin

Op deze pagina ziet u enkele foto’s van graafwerkzaamheden in een tuin. Dit geeft u een impressie van wat Tom van den Heuvel te Venlo voor u kan betekenen. Een grote tuin, een kleine tuin, een nieuwbouwhuis of een bestaande woning, het maakt niet uit. Tom van den Heuvel is een specialist in allerlei graafwerkzaamheden. Hij kan geheel naar wens of ontwerp niveauverschillen aanbrengen of juist egaliseren. Hij zorgt voor een mooie egale afwerking en een goede afwatering. Door hem wordt de voorbereiding van de aanleg van uw tuin professioneel uitgevoerd en kunt u zorgeloos genieten van uw tuin.

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Fundering graven voor terras

Grondverzet en afvoeren

Na de graafwerkzaamheden blijft er mogelijk tuingrond over. Tom van den Heuvel kan tevens zorgen voor het correct afvoeren van deze overtollige grond. Een andere mogelijkheid is om via grondverzet en het creëren van hoogteverschil de overgebleven grond in de tuin te verwerken. Zo blijft u niet zitten met een berg ongewenste grond en ziet uw tuin er meteen weer netjes uit. Ook de verdere tuinaanleg, zoals bijvoorbeeld het planten van bomen of struiken of het aanleggen van een terras, kan hierdoor ongehinderd voortgang hebben. Op deze manier kunt u uw hele tuinproject vlot en zorgeloos afronden.

Oprit bestraten

Graafwerk met hoogteverschil

Graafwerk met hoogteverschil is een uiterst precies karwei wat vakkundig moet gebeuren. Uiteraard bent u bij Tom van den Heuvel hiervoor aan het goede adres. Hij zorgt voor egale terrassen met een goede fundering welke is aangepast aan het gebruik. Het bijkomende voordeel is dat de bestrating gemakkelijk is aan te brengen op een goed voorbereide ondergrond. Ook kunnen door een goede fundering lelijke verschuivingen van uw terras worden voorkomen.

 

Fundering graven voor aanbouw

Grondwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

 

Heeft u graafwerk?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw graafwerk.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ graafwerk

m³ grondverzet

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!