Graafwerk terras

met hoogteverschil

Terras met hoogteverschil

 

Bij dit graafwerk project in Tegelen was er sprake van graafwerk van een terras met hoogteverschil. Het begon met het ruw afgraven van het gras zodat het uitzetten van de hoogtes gemakkelijker zou verlopen. Nadat de juiste snoeren waren uitgezet, konden de juiste hoogtes worden uitgegraven. Het hoogteverschil in het terras is opgelost door de aanleg van traptreden. Voor de opsluiting van eventuele verzakkingen, is er gekozen voor het afgraven van een extra fundering.

Hiernaast ziet u enkele foto’s in chronologische volgorde van het project graafwerk terras met hoogteverschil. De opdracht is zo opgeleverd, dat er gelijk gestart kon worden met het bestraten. Wilt u meer weten over wat voor graafwerk en grondwerk wij kunnen leveren? Klik dan hier.

Fundering graven voor terras

Graven en afvoeren

Bij vrijwel ieder project, is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden. Of het betreft het groenafval na het verwijderen van struiken of grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Hij kan alles voor u afvoeren en storten.

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver zijn, is er eigenlijk bijna geen plek meer waar hij geen grond kan afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Oprit bestraten

Fundering nodig?

Een fundering wordt vaak gebruikt bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Voordat hij begint met bestraten wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden, passend bij uw type bestrating. Tevens is het ook erg belangrijk wat de uiteindelijk “draagkracht” moet zijn van de te bestraten oprit of parkeerplaats. Op basis hiervan en de gekozen ondergrond, kan er bepaald worden of een extra fundering raadzaam is. Hij helpt u graag bij het deskundig bepalen van de juiste condities!

In sommige gevallen is een juiste hoeveelheden menggranulaat en zand als ondergrond, gevolgd door het goed aantrillen voldoende als ondergrond voor bestrating. Ook hierbij helpt hij u graag!

Fundering graven voor aanbouw

Grondwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

 

Heeft u graafwerk?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw graafwerkzaamheden.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

terrassen gelegd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!