Fundering graven

Fundering graven bij terras

Een fundering graven is noodzakelijk als u gaat bouwen. Maar bijvoorbeeld ook bij een terras leggen of een oprit bestraten. De fundering zorgt dan dat het terras of de oprit, binnen een bepaald vlak blijft. Hoe breed of hoe diep de fundering gegraven moet worden, hangt helemaal af van de doeleinden. Natuurlijk helpt hij u graag bij het bepalen van de juiste vereisten gedurende het fundering graven.

U kunt bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht voor al uw graafwerk van groot tot klein. Van het graven van een fundering, grote vijvers, zwembaden, tot het ingraven van uw trampoline. Niks is hem te gek, te groot of te klein en hij helpt u dan ook graag bij al uw graafwerk!

Een fundering graven valt voor hem onder de dienst grondwerk.  Dankzij de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan en container, is hij gespecialiseerd in grondwerk. Wilt u meer weten over grondwerk, klik dan hier.

Fundering graven voor terras

Voor extra zekerheid

Indien u gaat werken met hoogteverschil in een terras, een oprit wilt gaan leggen of welke vorm van bestraten dan ook. Dan biedt in veel gevallen het aanbrengen van een fundering voor extra zekerheid! Door een fundering graven kunt u verschuiven of verzakken voorkomen. Natuurlijk helpt hij graag bij het bepalen van de juiste afmetingen van uw fundering!

Het juiste gebruik van hoogteverschillen en verschillende soorten van opsluitingen is voor uw straatwerk ook erg belangrijk. Door de juiste materialen te gebruiken heeft u jarenlang profijt van een mooi en degelijke aangelegd terras, oprit of parkeerplaats. Wilt u meer weten over de aanleg van een terras met hoogteverschil, bekijk dan dit graafwerk project.

Oprit bestraten

Oprit bestraten

Een fundering wordt dus ook vaak gebruikt bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Voordat hij begint met bestraten wordt er eerst gekeken  welke ondergrond er gebruikt moet worden en die past bij uw type bestrating. Tevens is het ook erg belangrijk wat de uiteindelijk “draagkracht” moet zijn van de te bestraten oprit of parkeerplaats. Op basis hiervan en de gekozen ondergrond, kan er bepaald worden of een extra fundering raadzaam is. Hij helpt u graag bij het deskundig bepalen van de juiste condities!

In sommige gevallen is een juiste hoeveelheden menggranulaat en zand als ondergrond. Gevolgd door het goed aantrillen met de juiste machines. Voldoende als ondergrond voor bestrating. Ook hierbij helpt hij u graag!

Fundering graven voor aanbouw

Graafwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van graafwerk:

 

Wilt u een fundering graven?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw grondwerk.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

meter fundering

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!