Fundering aanbouw

Fundering voor een aanbouw

Bij dit project in Eindhoven is Tom van den Heuvel ingeschakeld voor het graven en aanleggen van een fundering voor een aanbouw. Dit werk vereist de nodige precisie en vakmanschap. Uiteraard hebben wij ook alle benodigde apparatuur ter beschikking. Eerst wordt het grondwerk verricht en met behulp van een waterpas-laser wordt alles uitgegraven op precies de juiste diepte. Alle overtollige grond wordt opgeladen in een container en meteen afgevoerd. Dit is erg prettig want zo blijven de bewoners na de verbouwing niet zitten met een lastige berg zand in de tuin. Ook hier geldt dat wij altijd het perceel altijd naar wens opleveren.

Een fundering graven valt voor ons onder de dienst grondwerk. Dankzij de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan en container, zijn wij gespecialiseerd in grondwerk. Wilt u meer weten over wat wij op gebied van grondwerk kunnen betekenen? Bekijk dan de pagina grondwerk.

Fundering graven voor terras

Fundering afwerken

Na de voorbereidingen en het afvoeren van de overtollige grond kan er begonnen worden met de uiteindelijke fundering.

Tom van den Heuvel zorgt voor het benodigde vulzand en maakt hiermee de fundering op de juiste hoogte. Met behulp van een trilplaat wordt het zandbed verdicht en zo dus stevig gemaakt. Tot slot als het oppervlak mooi glad en gelijkmatig is, is de fundering klaar om er een vloer op te storten.

Een goede fundering garandeert in dit geval een woongenot zonder zorgen.

Oprit bestraten

Extra stevigheid

Indien u gaat werken met hoogteverschil in een terras, een oprit wilt gaan leggen of welke vorm van bestraten dan ook. Dan biedt in veel gevallen het aanbrengen van een fundering voor extra zekerheid! Door een fundering graven kunt u verschuiven of verzakken voorkomen. Natuurlijk helpt hij graag bij het bepalen van de juiste afmetingen van uw fundering! Het juiste gebruik van hoogteverschillen en verschillende soorten van opsluitingen is voor uw straatwerk ook erg belangrijk. Door de juiste materialen te gebruiken heeft u jarenlang profijt van een mooi en degelijke aangelegd terras, oprit of parkeerplaats.

Fundering graven voor aanbouw

Grondwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

 

Heeft u een fundering nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor al uw graafwerk in Noord en Midden Limburg.

Graafwerk en grondverzet maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

meter fundering

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!