Crossbaan maken

Crossbaan maken

Ook voor een crossbaan maken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Op de bijgaande foto’s kunt u zien hoe Tom van den Heuvel te werk gaat bij het aanleggen van een crossbaan. Dit is een uiterst precies werk waarbij een goede afwatering van groot belang is. Zo kunt u de crossbaan optimaal gebruiken ongeacht het weer. Dit is een zeer belangrijke factor in ons (helaas) regenachtig land!

Uiteraard kunt u zelf het concept aanleveren waarbij Tom van den Heuvel u graag zal adviseren. Bij hem bent u aan het juiste adres om op professionele wijze uw crossbaan te realiseren. Een crossbaan kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met een survival-parcours of diverse speeltoestellen.

Wilt u meer weten over wat hij voor u kan aanleggen, bijvoorbeeld om meer speelplezier te creëren?  Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Grondwerk crossbaan

Bij het aanleggen van een crossbaan is het belangrijkste werk het grondwerk. De afwatering moet goed zijn, de intensief gebruikte plekken moeten geschikt zijn voor hun taak en de veiligheid moet zoveel mogelijk worden gegarandeerd. De crossbaan moet tevens voldoende variatie en uitdaging bieden. De voorbereiding voor al deze facetten begint bij het grondwerk. Tom van den Heuvel te Venlo is een specialist in grondwerk en hij heeft ruime ervaring met het aanleggen van een crossbaan.

Aanleg crossbaan

Hoe leuk en uitdagend is het om een crossbaan aan te leggen? Het is een milieuvriendelijke en sportieve bestemming voor een perceel. Tom van den Heuvel werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. Hij gebruikt het grondverzet in combinatie met duurzaam hout om een crossbaan vorm te geven. Op deze wijze wordt een crossbaan geïntegreerd in de bestaande omgeving en levert het voor alle gebruikers en betrokkenen een positief effect op.

Aanleg rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van aanleg:

 

Wilt u een crossbaan maken?

 

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg van een crossbaan.

Tuin aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

crossbanen aangelegd

m² speelplezier

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!