Container huren

Container huren in Venlo e.o.

Voor een container huren in de gemeenten Venlo, Venray, Roermond en omstreken zit u bij Tom van den Heuvel helemaal goed. U geeft aan wanneer u de container nodig heeft en wanneer deze mag worden opgehaald. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat en (ongeveer) hoeveel u wilt storten.

Ook het storten regelen wij graag voor u. Een aanvullende offerte, naast het huren van de container, kunt u eenvoudig aanvragen door het soort afval en de hoeveelheid afval aan hem door te geven. Wellicht is dit voor u vooraf nog niet geheel duidelijk. Dan adviseren wij u graag en bekijken wij samen met u wat en hoeveel er gestort moet worden.

Kortom: Wij regelen graag uw container, wij zorgen voor het storten van uw afval en wij kunnen u ook helpen met de eventueel benodigde vergunningen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Iets op te ruimen?

Heeft u iets op te ruimen? Of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo eenvoudig een container huren. Hij zorgt dat de container op het gewenste moment geplaatst en ook weer opgehaald wordt om het afval te storten.

Heeft u hulp nodig bij het in de container krijgen van uw afval? Dan helpt hij u ook graag! Dankzij de vrachtwagen met verreiker en een knijper, kan er gemakkelijk vanaf afstand iets opgepakt worden. Ook hijswerk van oude machines of het gebruik van big bags is mogelijk.

Waar u ook vanaf wilt, Tom van den Heuvel helpt u graag verder en komt alles ophalen

Puin Opruimen

Heeft u flink wat puin op te ruimen of bijvoorbeeld een muur gesloopt? Dan is het afvoeren van afval met de zogenaamde big bags van 1 kuub wellicht een oplossing voor u. Indien gewenst levert hij de big bags af op de locatie waar ze nodig zijn.

Hij kan allerlei soorten afval voor u afvoeren en storten. Of het nu gaat om bedrijfsafval van de jaarlijkse grote schoonmaak in december, vervuilde grond, oude apparaten of groenafval. Tom van den Heuvel te Venlo regelt het allemaal voor u.

Twijfel niet, bestel een container en dan is het even een dag bikkelen waarna u eindelijk de vrijgekomen ruimte goed kan gaan gebruiken!

Opgeruimd staat netjes!

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten:

 

Wilt u een container huren?

Neem vrijblijvend contact op voor het huren en laten plaatsen van een container in de gemeenten Venlo, Venray, Roermond e.o.

Wij plaatsen containers voor het afvoeren van grond en bouwafval maar ook het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

containers verhuurd

ton afval gestort

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!