Boom verwijderen

Boom verwijderen uit tuin

Ook voor het boom verwijderen bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Heeft u genoeg van die vervelende boom in uw tuin? Of staan bepaalde bomen u vreselijk in de weg of wilt u ergens graag meer zon creëren in uw tuin?

Laat het ons weten en een boom verwijderen is snel geregeld op een efficiënte en veilige manier. Indien er ergens gebouwd of bestraat gaat worden, dan zal de gehele boomstronk moeten worden verwijderd.

Tom van den Heuvel te Venlo kan voor u elke boom verwijderen. Indien nodig begint het met de boom kappen zodat er alleen nog maar een boomstronk overblijft. Na enig graafwerk trekken wij de boomstronk met de graafmachine er zo uit.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk.

Veilig en vakkundig

Een boom verwijderen bij een huis vergt een voorzichtige aanpak want bij het verwijderen van een boom kan er onverwachts iets vallen. De kans op schade aan de woning is iets wat te allen tijde voorkomen dient te worden.

Indien er ergens gebouwd of bestraat gaat worden, dan zal de gehele stronk moeten worden verwijderd. Tom van den Heuvel te Venlo kan elke boom verwijderen. Indien nodig begint het met de boom kappen zodat er alleen nog maar een stronk overblijft. Na enig graafwerk trekken wij de boomstronk met een graafmachine er zo uit. U kunt er ook voor kiezen om de stronk weg te laten frezen, hierbij wordt de stronk volledig vermalen.

Tuindecoratie

Indien u er voor kiest om de stronk niet te verwijderen, dan kunnen wij u helpen om er bijvoorbeeld een originele tuindecoratie van te maken. Zo kunnen wij de stam mooi laag, recht afzagen zodat u er wat leuke plantjes op kunt zetten of een voederplank voor de vogels. Ook mogelijk is dat wij aan de bovenkant een gat uit de stronk zagen, zodat deze als plantenbak gebruikt kan worden. Andere optie is dat wij de stam nog iets hoger laat en er een mooi vogelhuisje of tuinbeeld inzagen. Zoals u begrijpt, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Dus wat u ook graag wilt laten kappen en rooien, wij kunnen het allemaal voor u regelen en maken er graag iets moois van!

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u een boom verwijderen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw boomwerk in Noord en Midden Limburg.

Boom verwijderen of boom snoeien maar ook het verwijderen van boomstronken en struiken en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

bomen gerooid

takken gesnoeid

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!