Boom snoeien

Boom snoeien bij een huis

Ook voor het boom snoeien bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Een boom snoeien op een moeilijke plek, bijvoorbeeld vlak langs een huis vergt een voorzichtige aanpak want bij het snoeien van bomen is de kans groot dat er onverwachts iets valt. De kans op schade aan de woning is iets wat wij ten alle tijde wil voorkomen. Gelukkig is dit met de inzet van de juiste machines en onze brede expertise geen enkel probleem. Wij kunnen veilig en verantwoord snoeien!

Ook voor een boomstronk verwijderen, bomen kappen, een boom omzagen, een boom rooien of andere vormen van boomverzorging kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Voor iedere klus hebben wij de juiste materialen en machines.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk.

Snoeien op hoogte

Met snoeien wordt bedoeld het selectieve terug snijden van planten. Als een boom te dicht of te groot is geworden kunt u in plaats van de boom geheel te laten kappen ook besluiten de boom te laten snoeien. Wij snoeien uw boom op de juiste manier met de juiste middelen. Door in de boom te klimmen, of door een verreiker of hoogwerker in te zetten. Alles op een veilige en verantwoorde manier!

Wilt u meer licht in uw tuin? Kies dan voor een boom snoeien. Het verwijderen van de onderste takken waardoor er meer ruimte en licht onder de boom komt. Dit is een veel voorkomende activiteit bij bomen langs een weg of perceel. De hoogte van de boom blijft altijd onveranderd maar de hinder voor voorbijgangers zal worden opgelost.

Takken verwijderen

Met een lichte snoei, oftewel het er tussenuit halen van verschillende takken, wordt de boom minder dicht en kan er meer licht doorkomen. De boom zal in de loop van tijd de open plekken vanzelf gaan opvullen en dus weer dichter worden. Het snoeien maakt het mogelijk de boom of struik naar wens te laten groeien zoals wat breder of juist wat smaller en hoger. Het maken van periodieke afspraken is tevens een mogelijkheid.

Groenafval afvoeren of recyclen? Bij het kappen, rooien en snoeien kunnen wij het vrijgekomen groenafval voor u versnipperen en afvoeren. Heeft u takken of veel groenafval waar u vanaf wilt? Zijn het maar een paar struiken of een geheel bos? Wij bieden altijd een passende oplossing voor de verwerking van uw groenafval.

Boomwerk rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van gevaarlijke bomen en ongewenste struiken:

 

Wilt u een boom snoeien?

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw boomwerk in Noord en Midden Limburg.

Boom verwijderen of boom snoeien maar ook het verwijderen van boomstronken en struiken en het afvoeren van groenafval zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

bomen gesnoeid

takken gesnoeid

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!