Bestrating herstellen

Bestrating herstellen

Ongeacht of de beschadiging groot is of klein, Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij een bestrating herstellen. Dus ook voor de kleinere beschadigingen bent u bij hem aan het juiste adres.

Hier rechts ziet u enkele foto’s van een recent project waar hij een beschadigde bestrating heeft hersteld bij een transportbedrijf. De beschadiging was aangebracht door een vertrekkende vrachtwagen en moest gewoon snel hersteld worden om vervolgschade aan andere voertuigen te voorkomen. Hij heeft eerst alle losse klinkers verwijderd. Daarna heeft hij de ondergrond kunnen herstellen en de originele klinkers kunnen hergebruiken bij het herstel van bestrating. Heeft u een vergelijkbare klus of heeft u vragen naar aanleiding van dit project? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met hem op. Wilt u meer weten over bestraten? Klik dan hier.

 

Oprit herstellen

Ook voor een bestaande oprit herstellen bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Bij een oprit herstellen is het vaak mogelijk om de originele materialen opnieuw te gebruiken. Mocht het echter toch het geval zijn dat bestaande bestrating ernstig beschadigd zijn, ook dan kan hij u natuurlijk altijd een oplossing bieden met verschillende soorten bestrating.

Bestraten Limburg

Dankzij een goede samenwerking met andere specialisten en en zijn ruime ervaring, is het leggen, verwijderen en herstellen van bestratingen een van de meest uitgevoerde opdrachten van Tom van den Heuvel. Voornamelijk in de regio Venlo, Roermond, Weert en Venray kan hij u een scherpe offerte bieden.

Bestraten rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van bestraten:

 

Wilt u uw tuin bestraten?

Neem vrijblijvend contact op voor het bestraten van uw tuin of oprit in Venlo en de omliggende gemeenten.

Bestraten van een tuin, oprit of een parkeerplaats maar ook het leveren van zand en de gewenste bestrating zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

opritten hersteld

m² bestrating hersteld

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!