Bestraten oprit

Oprit leggen en bestraten

Ook voor het bestraten oprit bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Voordat hij aan dit project bestraten oprit is begonnen heeft hij eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moest worden, passend bij de gekozen bestrating en de te vervullen functie. Vervolgens heeft hij een toplaag grond moeten verzetten voor de ondergrond. Daarna heeft hij de juiste hoeveelheid menggranulaat en zand gestort waardoor verzakken niet meer mogelijk is. Vervolgens is de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines en kon hij beginnen met het bestraten van de oprit.

Ook bij de renovatie van uw terrein en bestaande bestrating helpt hij u graag. Hij kan het van A tot Z voor u regelen, u hoeft zich nergens druk over te maken.
Verwijderen van de oude bestrating, het afvoeren van grond en het leveren van de geadviseerde ondergrond verzorgt hij graag voor u. Wilt u meer weten over bestraten? Klik dan hier.

De juiste ondergrond

Ook bij de aanleg van een oprit is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met het bestraten van de oprit, wordt er eerst gekeken wat voor ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed aan te trillen met de juiste machines, wat de ondergrond geschikt maakt voor bestraten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

 

Oprit naast het huis

Bij de aanleg van een oprit naast het huis begint het meestal met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines, waarna hij kan beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren, kijk dan ook eens bij afvoeren. Voor allerlei bestrating is  informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

 

Bestraten rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van bestraten:

 

Wilt u uw oprit bestraten?

Neem vrijblijvend contact op voor het bestraten van uw oprit in Venlo en de omliggende gemeenten.

Bestraten van een tuin, oprit of een parkeerplaats maar ook het leveren van zand en de gewenste bestrating zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!