Afvoeren grond

Afvoeren grond en afval

Tom van den Heuvel te Venlo verzorgt graag voor u het afvoeren grond en allerlei andere soorten afval. Heeft u puin liggen van een verbouwing, snoeihout achter in uw tuin of heeft u uw zolder of berging grondig opgeruimd? Wij ruimen het graag allemaal voor u op en wij voeren het conform de geldende wetten en regelgeving af op een juiste en veilige manier.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het afvoeren van grond door een smalle doorgang. Er moest bij deze grondwerk opdracht veel grond afgevoerd worden. Dit was alleen mogelijk via een smalle doorgang achterom het huis. Dankzij de inzet van een kleine shovel was de klus zo geklaard!

Wilt u weten wat wij naast het afvoeren van grond en afval nog meer voor u kunnen betekenen op gebied van afvoeren en storten? Bekijk dan de pagina afvoeren.

Afvoeren Grond

Bij vrijwel ieder project is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden, het groenafval na het verwijderen van struiken of het betreft grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Tom van den Heuvel kan alles voor u afvoeren en storten.

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver is er eigenlijk bijna geen plek meer waar wij geen grond kunnen afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert, met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Grond leveren op locatie

Soms is er bij een project meer grond nodig dan op locatie beschikbaar. Bijvoorbeeld bij het maken van een ophoging voor een terras of aanbouw. Tom van dan Heuvel te Venlo kan dit uiteraard ook voor u regelen.

Wij kunnen u van vrijwel alle bouwstoffen voorzien die regelmatig gebruikt worden rondom het grondwerken. Zowel voor de zakelijke markt als de particuliere markt. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een specialist in het leveren op moeilijke locaties dit mede dankzij de autolaadkraan met verreiker en de smalle, wendbare bouwmachines.

Meer afvoer en levering

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten.

 

Wilt u grond afvoeren?

Wij helpen u graag met grond afvoeren en storten in de gemeenten Venlo, Venray, Roermond en omstreken.

Indien gewenst kunnen wij ook puin, bouwafval, hout, ijzer en andere soorten afval voor u afvoeren en storten.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

m³ grond afgevoerd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!