06 4405 8098

Aanleg van een oprit

Aanleg van een oprit

 

Hij kan de aanleg van een oprit geheel naar uw wens uitvoeren. U kunt bij Tom van den Heuvel te Venlo zelf aangeven wat u wilt en hoe u het wilt. Van het grondwerk in de voorbereidingen, tot het aanleveren van zand en afvoeren van grond en puin. Indien gewenst werkt hij graag het hele kostenplaatje voor u uit, duidelijk en zonder onaangename verrassingen achteraf.

Het aanleggen van een oprit is een van zijn specialisaties en dus helpt hij u er ook graag mee! Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een parkeerplaats onder een reeds bestaande afdak. Oude bestrating is verwijderd, grond is afgraven, ondergrond is aangebracht en aangetrild: klaar voor bestrating!

Wilt u meer weten over wat hij allemaal voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

Oprit naast het huis

 

Bij de aanleg van een oprit naast het huis begint het bijna altijd met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines, waarna hij kan beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren, kijk dan ook eens bij afvoeren. Voor allerlei bestrating is  informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

 

De juiste ondergrond

 

Ook bij de aanleg van een oprit is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met het bestraten van de oprit, wordt er eerst gekeken wat voor ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed af te trillen met de juiste machines, wat de ondergrond geschikt maakt voor bestraten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

Oprit van grind?

 

Wilt u ook graag een oprit aanleggen maar dan iets goedkoper? Dan is een oprit van grind wellicht iets voor u.

Ook dan helpt hij u natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met hem op en stel uw vraag!

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!

Wilt u een oprit aanleggen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg.

Tuin aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor mij te groot of te klein!