Aanleg van een oprit

Aanleg van een oprit

Hij kan de aanleg van een oprit geheel naar uw wens uitvoeren. U kunt bij Tom van den Heuvel te Venlo zelf aangeven wat u wilt en hoe u het wilt. Van het grondwerk in de voorbereidingen, tot het aanleveren van zand en afvoeren van grond en puin. Indien gewenst werkt hij graag het hele kostenplaatje voor u uit, duidelijk en zonder onaangename verrassingen achteraf.

Het aanleggen van een oprit is een van zijn specialisaties en dus helpt hij u er ook graag mee! Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een parkeerplaats onder een reeds bestaande afdak. Oude bestrating is verwijderd, grond is afgraven, ondergrond is aangebracht en aan getrild: klaar voor bestrating!

Wilt u meer weten over wat hij allemaal voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

De juiste ondergrond

Ook bij de aanleg van een oprit is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met het bestraten van de oprit, wordt er eerst gekeken wat voor ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed aan te trillen met de juiste machines, wat de ondergrond geschikt maakt voor bestraten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

 

Oprit naast het huis

Bij de aanleg van een oprit naast het huis begint het meestal met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed aangetrild met de juiste machines, waarna hij kan beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren, kijk dan ook eens bij afvoeren. Voor allerlei bestrating is  informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden!

 

Bestraten rondom Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van bestraten:

 

Wilt u een oprit aanleggen?

Neem vrijblijvend contact op voor het aanleggen van een oprit in Venlo en de omliggende gemeenten.

Bestraten van een tuin, oprit of een parkeerplaats maar ook het leveren van zand en de gewenste bestrating zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

opritten aangelegd

m² bestraat

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!